Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RUŻKI Patalachy FC
Normal Tactiek Super Def
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 39.6
adequate Schieten very good
good Passen adequate
average Verdedigen weak


2e minuut.
Delijewski passt de bal met de wreef. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży geeft een hoge lob. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki draait met de bal, schiet en ... Malahi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Rabello kopt de bal weg. Crăciun heeft problemen om de bal te vangen. Pilarz is nu in balbezit. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mikulec geeft de bal voor. Inworp. Huân met een snelle inworp. Rabello geeft de bal voor. Pilarz kopt de bal weg. Sikima kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Poparda geeft de bal voor. Konojadzki rent richting de bal. Met opzet legt Araya zijn tegenspeler op de grond. Araya is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Retlewski is nu in balbezit. Belbajid verovert de bal door een tackle van achteren. Belbajid probeert naar een medespeler te passen. Konojadzki is nu in balbezit. Konojadzki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello rent richting de bal. Chorąży tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chorąży krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid onderschept slim de pass. Belbajid met een sublieme pass. Konojadzki is nu in balbezit. Konojadzki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Delijewski probeert de bal aan de voet te houden. Rabello is nu in balbezit. Rabello passt de bal in één keer door. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sikima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Penha is nu in balbezit. Penha geeft een lange en hoge pass. Crăciun kan de bal niet met de borst controleren. Crăciun draait met de bal, schiet en ... Sikima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RUŻKI - Patalachy FC 1:0

41e minuut.
Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha passt de bal zonder na te denken. Rabello speelt de bal door. Crăciun heeft problemen om de bal te vangen. Crăciun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid onderschept slim de pass. Belbajid met een sublieme pass. Konojadzki is nu in balbezit. Konojadzki draait met de bal, schiet en ... Malahi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RUŻKI 39%, Patalachy FC 61%.
FC RUŻKI - Patalachy FC 1:0

46e minuut.
Poparda met een snelle inworp. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid geeft de bal voor. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ivandić rent richting de bal. Ivandić met een sublieme pass. Huân met een sublieme pass. Rabello is nu in balbezit. Rabello geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Belbajid is nu in balbezit. Creece maakt een afschuwelijke overtreding. Belbajid raakt geblesseerd tijdens het duel. Chorąży zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Konojadzki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Penha speelt de bal door. Crăciun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koszora. Koszora krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Fabicki geeft een lange en hoge pass. Creece is nu in balbezit. Belbajid met een sublieme pass. Konojadzki rent richting de bal. Konojadzki haalt uit met een fantastische trap. Malahi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Creece bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży verovert de bal door een tackle van achteren. Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Konojadzki rent richting de bal. Konojadzki draait met de bal, schiet en ... Malahi bokst de bal weg.

74e minuut.
Chorąży heeft problemen om de bal te vangen. Creece bereikt de bal nog maar net als eerste. Creece speelt de bal door. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Batoteiro rent richting de bal. Batoteiro geeft een lange en hoge pass. Crăciun rent richting de bal. Crăciun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Belbajid heeft problemen om de bal te vangen. Retlewski rent richting de bal. Belbajid begaat een overtreding. Belbajid krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Koszora kopt de bal weg. Poparda speelt de bal door. Belbajid speelt de bal door. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki schiet op doel. Malahi bokst de bal weg.

85e minuut.
Scapin is nu in balbezit. Scapin geeft een lange en hoge pass. Creece rent richting de bal. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Creece is nu in balbezit. Belbajid onderschept slim de pass. Belbajid speelt de bal door. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RUŻKI 53%, Patalachy FC 47%.
FC RUŻKI - Patalachy FC 1:0