Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patalachy FC ZKS Stilon Gorzów
Super Def Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
30 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 23.8
very good Schieten poor
average Passen average
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Wąpierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlasatý rent richting de bal. Vlasatý passt de bal met de wreef. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki schiet op doel. Kupcik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 1:0

6e minuut.
Vlasatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlasatý passt de bal zonder na te denken. Frączczak rent richting de bal. Konojadzki onderschept slim de pass. Konojadzki schiet op doel. Kupcik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Fabicki kopt de bal weg. Daar is Konojadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frączczak rent richting de bal. Konojadzki onderschept slim de pass. Konojadzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 2:0

10e minuut.
Daar is Delijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delijewski speelt de bal door. Konojadzki rent richting de bal. Konojadzki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Turewicz de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Fabicki onderschept slim de pass. Fabicki probeert naar een medespeler te passen. Konojadzki rent richting de bal. Vlasatý is nu in balbezit. Vlasatý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 3:0

17e minuut.
Turewicz passt de bal met de wreef. Frączczak heeft problemen om de bal te vangen. Konojadzki rent richting de bal. Konojadzki schiet op doel. Kupcik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Wąpierz verovert de bal door een tackle van achteren. Vlasatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlasatý speelt de bal door. Konojadzki rent richting de bal. Konojadzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Konojadzki kopt de bal weg. Vlasatý rent richting de bal. Vlasatý passt de bal in één keer door. Konojadzki rent richting de bal. Konojadzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 4:0

26e minuut.
Świątek rent richting de bal. Chorąży verovert de bal door een tackle van achteren. Chorąży passt de bal met de wreef. Konojadzki is nu in balbezit. Konojadzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Delijewski heeft problemen om de bal te vangen. Wąpierz probeert naar een medespeler te passen. Sztanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanga geeft een hoge lob. Pilarz kopt de bal weg. Sikima bokst de bal weg.

29e minuut.
Chorąży is nu in balbezit. Chorąży passt de bal zonder na te denken. Konojadzki is nu in balbezit. Konojadzki haalt uit met een fantastische trap. Kupcik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 5:0

39e minuut.
Grala kopt de bal weg. Wąpierz rent richting de bal. Konojadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Konojadzki haalt uit met een fantastische trap. Frączczak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kupcik speelt de bal door. Fabicki kopt de bal weg. Vlasatý heeft problemen om de bal te vangen. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 6:0

43e minuut.
Delijewski met een sublieme pass. Vlasatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlasatý geeft een hoge lob. Konojadzki is nu in balbezit. Konojadzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Chorąży passt de bal zonder na te denken. Vlasatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki is nu in balbezit. Konojadzki schiet op doel. Kupcik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patalachy FC 35%, ZKS Stilon Gorzów 65%.
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 7:0

49e minuut.
Pochroń is nu in balbezit. Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski geeft een hoge lob. Konojadzki rent richting de bal. Konojadzki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Pilarz trapt de bal weg. Vlasatý kopt de bal weg. Klungelig pakt Grala de bal. Konojadzki rent richting de bal. Konojadzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kupcik trapt de bal weg. Chorąży kopt de bal weg. Vlasatý is nu in balbezit. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki schiet op doel. Kupcik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Vlasatý geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki haalt uit met een fantastische trap. Kupcik probeert wanhopig de bal te grijpen. Frączczak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 8:0

57e minuut.
Vlasatý rent richting de bal. Świątek begaat een overtreding. Vlasatý is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chorąży zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frączczak heeft problemen om de bal te vangen. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 9:0

73e minuut.
Chorąży heeft problemen om de bal te vangen. Wąpierz rent richting de bal. Chorąży onderschept slim de pass. Vlasatý is nu in balbezit. Vlasatý haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

80e minuut.
Turewicz trapt de bal weg van het doel. Poparda kan de bal niet met de borst controleren. Poparda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Konojadzki de bal. Konojadzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 10:0

88e minuut.
Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak maakt een afschuwelijke overtreding. Konojadzki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chorąży zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Konojadzki rent richting de bal. Konojadzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patalachy FC 39%, ZKS Stilon Gorzów 61%.
Patalachy FC - ZKS Stilon Gorzów 11:0