Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IKCIWEL Team Biała Drużyna
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Golik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paciaciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocipka rent richting de bal. Ocipka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bień rent richting de bal. Bień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IKCIWEL Team - Biała Drużyna 1:0

8e minuut.
Wyręba rent richting de bal. Wyręba passt de bal in één keer door. Bartoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszek schiet op doel. Czyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKCIWEL Team 61%, Biała Drużyna 39%.
IKCIWEL Team - Biała Drużyna 1:0

60e minuut.
Szymborski is nu in balbezit. Szymborski geeft een lange en hoge pass. Golik probeert de bal aan de voet te houden. Ocipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocipka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kołomański geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swawola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wyręba probeert de bal met de borst te controleren. Wyręba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IKCIWEL Team 46%, Biała Drużyna 54%.
IKCIWEL Team - Biała Drużyna 1:0