Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Filozofowie z Warszawy Zawisza Bydgoszcz miedzyń
5-2-1-2 asiory Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 18.1
formidable Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Görbicz is nu in balbezit. Görbicz geeft de bal voor. Chraca probeert de bal met de borst te controleren. Todari bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Eich onderschept slim de pass. Eich speelt de bal door. Zagdan met een sublieme pass. Daar is Todari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todari schiet op doel. Wierzbowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Iwanecki geeft de bal voor. Eich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eich probeert naar een medespeler te passen. Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Todari bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorodov draait met de bal, schiet en ... Wierzbowski bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 1:0

16e minuut.
Gorodov passt de bal met de wreef. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari verovert de bal door een tackle van achteren. Todari schiet op doel. Wierzbowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 2:0

17e minuut.
Kolski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruciński de bal. Kolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari verovert de bal door een tackle van achteren. Todari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 3:0

18e minuut.
Kolski heeft problemen om de bal te vangen. Kolski met een sublieme pass. Daar is Ruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todari bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wierzbowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 4:0

19e minuut.
Ruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari onderschept slim de pass. Todari met een sublieme pass. Gorodov rent richting de bal. Gorodov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Todari bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 5:0

22e minuut.
Gorodov rent richting de bal. Gorodov passt de bal met de wreef. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz geeft een lange en hoge pass. Todari maakt een snoekduik en kopt de bal. Wierzbowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 6:0

26e minuut.
Eich rent richting de bal. Todari rent richting de bal. Todari met een sublieme pass. Gorodov rent richting de bal. Gorodov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Zagdan geeft de bal voor. Gorodov rent richting de bal. Pytloch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorodov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gorodov kan niet meer verder spelen. Ibuna komt het veld opgelopen. Todari kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 7:0

32e minuut.
Wierzbowski met een harde bal richting middenveld. Eich controleert de bal met de borst. Eich passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Todari de bal. Todari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 8:0

36e minuut.
Ruta speelt de bal door. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan met een sublieme pass. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna passt de bal zonder na te denken. Wierzbowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Todari rent richting de bal. Todari haalt uit met een fantastische trap. Wierzbowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Frater geeft de bal voor. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszczyk begaat een overtreding. Tomaszczyk krijgt een gele kaart. Görbicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomaszczyk probeert de bal aan de voet te houden. Zagdan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ibuna krijgt zijn hoofd ertegen. Wierzbowski bokst de bal weg.

45e minuut.
Tomaszczyk geeft de bal voor. Inworp. Zagdan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Todari rent richting de bal. Todari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filozofowie z Warszawy 30%, Zawisza Bydgoszcz miedzyń 70%.
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 9:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wierzbowski met een harde bal richting middenveld. Zagdan kopt de bal weg. Ibuna rent richting de bal. Ibuna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 10:0

56e minuut.
Zagdan passt de bal in één keer door. Todari is nu in balbezit. Todari geeft een lange en hoge pass. Ibuna is nu in balbezit. Ibuna draait met de bal, schiet en ... Wierzbowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 11:0

59e minuut.
Eich kopt de bal weg. Klungelig pakt Todari de bal. Pytloch rent richting de bal. Todari onderschept slim de pass. Todari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 12:0

68e minuut.
Tomaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Görbicz onderschept slim de pass. Ibuna rent richting de bal. Ibuna draait met de bal, schiet en ... Wierzbowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk probeert naar een medespeler te passen. Taquenho bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rusnarczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Eich met een sublieme pass. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Todari de bal. Todari draait met de bal, schiet en ... Wierzbowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 13:0

74e minuut.
Zagdan heeft problemen om de bal te vangen. Zagdan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Todari de bal. Todari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 14:0

77e minuut.
Eich rent richting de bal. Eich geeft de bal voor. Daar is Iwanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todari bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 15:0

80e minuut.
Wierzbowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eich met een snelle inworp. Todari rent richting de bal. Todari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 16:0

84e minuut.
Iwanecki geeft een hoge lob. Inworp. Eich met een snelle inworp. Todari bereikt de bal nog maar net als eerste. Todari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Chraca geeft een lange en hoge pass. Zagdan rent richting de bal. Zagdan geeft de bal voor. Ibuna is nu in balbezit. Ibuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filozofowie z Warszawy 30%, Zawisza Bydgoszcz miedzyń 70%.
Filozofowie z Warszawy - Zawisza Bydgoszcz miedzyń 17:0