Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS_Ibosiowie Deux sVp
Normal Tactiek atak spar
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła passt de bal met de wreef. Pilch is nu in balbezit. Pilch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mierzwiński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Szałajko kopt de bal weg. Daar is Mierzwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilch rent richting de bal. Pilch haalt uit met een fantastische trap. Kantanista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:1

7e minuut.
Pilch passt de bal met de wreef. Willma controleert de bal met de borst. Willma passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jasionowski de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Magosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota verovert de bal door een tackle van achteren. Lisota met een sublieme pass. Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybula geeft een lange en hoge pass. Kantanista bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:2

17e minuut.
Dybula passt de bal zonder na te denken. Daar is Szałajko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szałajko passt de bal met de wreef. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:3

18e minuut.
Dybula is nu in balbezit. Dybula passt de bal met de wreef. Willma speelt de bal door. Pilch is nu in balbezit. Pilch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:4

22e minuut.
Ruszczyk is nu in balbezit. Ruszczyk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lisota de bal onder controle te krijgen. Chętny is nu in balbezit. Chętny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sopata is nu in balbezit. Jasionowski onderschept slim de pass. Jasionowski geeft een hoge lob. Pilch krijgt zijn hoofd ertegen. Kantanista maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Olchawa is nu in balbezit. Willma verovert de bal door een tackle van achteren. Willma met een sublieme pass. Pilch is nu in balbezit. Pilch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:5

29e minuut.
Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pilch de bal. Pilch haalt uit met een fantastische trap. Mierzwiński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pilch is nu in balbezit. Pilch speelt de bal door. Jasionowski met een sublieme pass. Willma is nu in balbezit. Willma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jasionowski passt de bal met de wreef. Wojtyła rent richting de bal. Wojtyła geeft een lange en hoge pass. Willma bereikt de bal nog maar net als eerste. Willma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szałajko onderschept slim de pass. Szałajko speelt de bal door. Jasionowski met een sublieme pass. Willma is nu in balbezit. Willma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kantanista trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisota met de inworp. Willma is nu in balbezit. Willma haalt uit met een fantastische trap. Kantanista bokst de bal weg. Pilch krijgt zijn hoofd ertegen. Kantanista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Willma is nu in balbezit. Willma geeft een lange en hoge pass. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS_Ibosiowie 74%, Deux sVp 26%.
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:6

47e minuut.
Bałaban geeft een lange en hoge pass. Wojtyła kopt de bal weg. Potocki is nu in balbezit. Jasionowski onderschept slim de pass. Jasionowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:7

50e minuut.
Dybula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybula passt de bal met de wreef. Willma rent richting de bal. Willma haalt uit met een fantastische trap. Kantanista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:8

56e minuut.
Olchawa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wojtyła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sopata is nu in balbezit. Szałajko verovert de bal door een tackle van achteren. Szałajko met een sublieme pass. Pilch rent richting de bal. Pilch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potocki. Wojtyła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pulikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pilch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willma bereikt de bal nog maar net als eerste. Willma schiet op doel. Bałaban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dybula zal de hoekschop nemen. Kantanista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Potocki heeft problemen om de bal te vangen. Wojtyła met een sublieme pass. Jasionowski geeft een lange en hoge pass. Pilch maakt een snoekduik en kopt de bal. Kantanista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:9

67e minuut.
Szałajko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jasionowski de bal. Jasionowski met een sublieme pass. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:10

70e minuut.
Szałajko is nu in balbezit. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa passt de bal met de wreef. Wojtyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyła haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wojtyła met een sublieme pass. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski geeft de bal voor. Willma rent richting de bal. Willma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:11

76e minuut.
Bałaban is nu in balbezit. Bałaban geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dybula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Willma geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:12

78e minuut.
Szałajko passt de bal in één keer door. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski geeft de bal voor. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:13

79e minuut.
Sopata rent richting de bal. Pilch onderschept slim de pass. Jasionowski is nu in balbezit. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Olchawa is nu in balbezit. Willma rent richting de bal. Willma passt de bal met de wreef. Pilch is nu in balbezit. Pilch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:14

85e minuut.
Dybula passt de bal met de wreef. Pilch heeft problemen om de bal te vangen. Sopata is nu in balbezit. Pilch onderschept slim de pass. Pilch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Szałajko onderschept slim de pass. Szałajko passt de bal zonder na te denken. Dybula speelt de bal door. Willma bereikt de bal nog maar net als eerste. Willma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS_Ibosiowie 88%, Deux sVp 12%.
TS_Ibosiowie - Deux sVp 0:14