Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0157
  • Stadion: Angel3441
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2993
Angel3441 GKS Tychy II
442 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 32.5
adequate Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen weak


10e minuut.
Byrt is nu in balbezit. Košinas verovert de bal door een tackle van achteren. Košinas passt de bal in één keer door. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zink onderschept slim de pass. Zink passt de bal zonder na te denken. Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Daar is Tătăran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătăran probeert naar een medespeler te passen. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak schiet op doel. Sgarbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Angel3441 - GKS Tychy II 1:0

28e minuut.
Byrt met een sublieme pass. Daar is Gordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Erianto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Banovic komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Rosołowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topszewski met een snelle inworp. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Košinas passt de bal zonder na te denken. Tătăran rent richting de bal. Tătăran geeft een lange en hoge pass. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Košinas is nu in balbezit. Košinas passt de bal zonder na te denken. Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński schiet op doel. Sgarbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angel3441 42%, GKS Tychy II 58%.
Angel3441 - GKS Tychy II 1:0

46e minuut.
Inworp. Tătăran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Košinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Košinas geeft een hoge lob. Sgarbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Melo speelt de bal door. Geantă met een sublieme pass. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lizarzuay trapt de bal weg. Zink kopt de bal weg. Banovic probeert naar een medespeler te passen. Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rogoveanu met een snelle inworp. Tătăran rent richting de bal. Met opzet legt Geantă zijn tegenspeler op de grond. Geantă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angel3441 45%, GKS Tychy II 55%.
Angel3441 - GKS Tychy II 1:0