Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagodziańki Angel3441
Nowa nadzieja Tactiek 442
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 35.8
good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Palmeros met een sublieme pass. Alarcón rent richting de bal. Alarcón met een sublieme pass. Rabenda rent richting de bal. Rabenda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kopaliński rent richting de bal. Tetwin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopaliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Melo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiniak schiet op doel. Ulanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ulanov met een harde bal richting middenveld. Košinas kopt de bal weg. Palmeros speelt de bal door. Rabenda heeft problemen om de bal te vangen. Rabenda haalt uit met een fantastische trap. Lizarzuay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Rabenda geeft een lange en hoge pass. Rosołowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piaseczny rent richting de bal. Lízl is nu in balbezit. Lízl schiet op doel. Lizarzuay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klungelig pakt Piaseczny de bal. Lízl is nu in balbezit. Lízl passt de bal met de wreef. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Frankowski speelt de bal door. Rabenda rent richting de bal. Rabenda probeert naar een medespeler te passen. Staruchowicz controleert de bal met de borst. Staruchowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Palmeros speelt de bal door. Lízl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lízl speelt de bal door. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz schiet op doel. Lizarzuay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rabenda rent richting de bal. Rabenda schiet op doel. Lizarzuay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Angel3441 1:0

36e minuut.
Palmeros speelt de bal door. Lízl rent richting de bal. Lízl met een sublieme pass. Alarcón geeft een hoge lob. Rabenda geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Košinas speelt de bal door. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros geeft de bal voor. Rosołowski kopt de bal weg. Alarcón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tătăran is nu in balbezit. Tătăran passt de bal met de wreef. Palmeros probeert naar een medespeler te passen. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Angel3441 2:0

44e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal in één keer door. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Angel3441 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodziańki 32%, Angel3441 68%.
Jagodziańki - Angel3441 3:0

47e minuut.
Dowgiałło geeft de bal voor. Klungelig pakt Csapó de bal. Lízl geeft een lange en hoge pass. Staruchowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Lizarzuay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Angel3441 4:0

50e minuut.
Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny geeft een hoge lob. Inworp. Lízl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palmeros geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tătăran rent richting de bal. Palmeros begaat een overtreding. Tătăran raakt geblesseerd tijdens het duel. Košinas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frankowski is nu in balbezit. Fabiniak verovert de bal door een tackle van achteren. Fabiniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Košinas probeert naar een medespeler te passen. Lízl probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło rent richting de bal. Rabenda verovert de bal door een tackle van achteren. Rabenda draait met de bal, schiet en ... Lizarzuay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Angel3441 5:0

65e minuut.
Košinas rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Rabenda rent richting de bal. Rabenda draait met de bal, schiet en ... Lizarzuay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Lizarzuay trapt de bal weg van het doel. Lízl is nu in balbezit. Tătăran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tătăran krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón speelt de bal door. Rabenda rent richting de bal. Rabenda haalt uit met een fantastische trap. Lizarzuay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - Angel3441 6:0

73e minuut.
Mitrea met een sublieme pass. Piesio rent richting de bal. Piesio geeft de bal voor. Rabenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabenda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Palmeros geeft de bal voor. Rosołowski heeft problemen om de bal te vangen. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lizarzuay speelt de bal door. Alarcón probeert de bal met de borst te controleren. Alarcón geeft de bal voor. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klungelig pakt Zink de bal. Palmeros is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zink. Zink krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Dowgiałło geeft een hoge lob. Inworp. Lízl met de inworp. Palmeros rent richting de bal. Palmeros geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Rabenda rent richting de bal. Rabenda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodziańki 29%, Angel3441 71%.
Jagodziańki - Angel3441 6:0