Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Lotusy LKS Cisy Nałęczów
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Bobola geeft de bal voor. Ruszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromyka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hromyka krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karpiuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dembiński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mostowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Lotusy - LKS Cisy Nałęczów 0:1

9e minuut.
Dembiński geeft een hoge lob. Daar is Molęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karpiuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mikołajski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pawlaczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laskowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik rent richting de bal. Laskowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowik schiet op doel. Polechoński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Świst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarne Lotusy - LKS Cisy Nałęczów 1:1

20e minuut.
Dembiński passt de bal zonder na te denken. Pawlaczyk is nu in balbezit. Pawlaczyk passt de bal in één keer door. Laskowik is nu in balbezit. Laskowik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jarosik geeft de bal voor. Molęda rent richting de bal. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. Mostowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Jarosik onderschept slim de pass. Jarosik probeert naar een medespeler te passen. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński schiet op doel. Paal! Mostowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bobola rent richting de bal. Bobola geeft de bal voor. Molęda rent richting de bal. Molęda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mostowski de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Lotusy 56%, LKS Cisy Nałęczów 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarne Lotusy - LKS Cisy Nałęczów 1:1

67e minuut.
Kaźmierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kaźmierczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Bobola de bal. Laskowik is nu in balbezit. Laskowik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Lotusy - LKS Cisy Nałęczów 2:1

82e minuut.
Jarosik heeft problemen om de bal te vangen. Bursiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursiak geeft een lange en hoge pass. Laskowik rent richting de bal. Laskowik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Lotusy - LKS Cisy Nałęczów 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Lotusy 50%, LKS Cisy Nałęczów 50%.
Czarne Lotusy - LKS Cisy Nałęczów 3:1