Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świstaki Michałkowice Rawa 2021 Katowice
433 Tactiek champion
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Teodor kopt de bal weg. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Storczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:1

2e minuut.
Piepiórka is nu in balbezit. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski met een sublieme pass. Daar is Macedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macedo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
Cwojdziński is nu in balbezit. Rolim onderschept slim de pass. Rolim speelt de bal door. Teodor rent richting de bal. Teodor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Banaszewski met een sublieme pass. Patenkiewicz met een sublieme pass. Banaszewski met een sublieme pass. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rolim rent richting de bal. Rolim geeft een hoge lob. Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor is nu in balbezit. Teodor schiet op doel. Trelecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teodor is nu in balbezit. Teodor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:2

17e minuut.
Daar is Wons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macedo rent richting de bal. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Teodor is nu in balbezit. Teodor draait met de bal, schiet en ... Trelecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Trelecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Figas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Putzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski passt de bal zonder na te denken. Macedo is nu in balbezit. Macedo draait met de bal, schiet en ... Trelecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Onkasım neemt de hoekschop. Macedo is nu in balbezit. Macedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Andrearczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Putzo passt de bal met de wreef. Teodor is nu in balbezit. Teodor passt de bal met de wreef. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:3

24e minuut.
Inworp. Rolim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piepiórka is nu in balbezit. Teodor onderschept slim de pass. Teodor draait met de bal, schiet en ... Trelecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cwojdziński rent richting de bal. Rolim onderschept slim de pass. Rolim passt de bal in één keer door. Teodor is nu in balbezit. Teodor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Rolim verovert de bal door een tackle van achteren. Rolim speelt de bal door. Piepiórka is nu in balbezit. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:4

27e minuut.
Putzo passt de bal met de wreef. Rolim probeert naar een medespeler te passen. Macedo rent richting de bal. Macedo haalt uit met een fantastische trap. Trelecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:5

29e minuut.
Figas probeert de bal met de borst te controleren. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim passt de bal met de wreef. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Putzo is nu in balbezit. Teodor speelt de bal door. Macedo rent richting de bal. Macedo draait met de bal, schiet en ... Trelecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:6

33e minuut.
Patenkiewicz onderschept slim de pass. Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Putzo verovert de bal door een tackle van achteren. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco passt de bal in één keer door. Macedo rent richting de bal. Macedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rolim passt de bal in één keer door. Putzo geeft een hoge lob. Teodor is nu in balbezit. Teodor schiet op doel. Trelecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Patenkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Onkasım rent richting de bal. Onkasım draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Putzo kopt de bal weg. Rolim heeft problemen om de bal te vangen. Teodor is nu in balbezit. Teodor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świstaki Michałkowice 81%, Rawa 2021 Katowice 19%.
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:7

47e minuut.
Figas is nu in balbezit. Figas passt de bal zonder na te denken. Mitt probeert naar een medespeler te passen. Macedo is nu in balbezit. Macedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:8

48e minuut.
Storczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onkasım zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Banaszewski de bal. Banaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Putzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Putzo probeert naar een medespeler te passen. Teodor rent richting de bal. Teodor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:9

58e minuut.
Modracki speelt de bal door. Figas heeft problemen om de bal te vangen. Teodor onderschept slim de pass. Teodor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Onkasım speelt de bal door. Andrearczyk is nu in balbezit. Teodor verovert de bal door een tackle van achteren. Teodor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Putzo onderschept slim de pass. Putzo speelt de bal door. Macedo met een sublieme pass. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Piepiórka met een sublieme pass. Rolim is nu in balbezit. Rolim passt de bal in één keer door. Teodor is nu in balbezit. Teodor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Teodor probeert naar een medespeler te passen. Banaszewski probeert de bal met de borst te controleren. Banaszewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:10

77e minuut.
Banaszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Putzo de bal. Putzo speelt de bal door. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Teodor de bal. Teodor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Trelecki trapt de bal weg. Onkasım kopt de bal weg. Andrearczyk rent richting de bal. Teodor onderschept slim de pass. Teodor schiet op doel. Trelecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macedo is nu in balbezit. Macedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:11

80e minuut.
Macedo passt de bal met de wreef. Teodor rent richting de bal. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor rent richting de bal. Teodor draait met de bal, schiet en ... Trelecki bokst de bal weg.

83e minuut.
Rolim kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodor de bal. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor verovert de bal door een tackle van achteren. Teodor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:12

88e minuut.
Putzo met een sublieme pass. Daar is Banaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macedo speelt de bal door. Klungelig pakt Teodor de bal. Teodor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo draait met de bal, schiet en ... Trelecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świstaki Michałkowice 76%, Rawa 2021 Katowice 24%.
Świstaki Michałkowice - Rawa 2021 Katowice 0:13