Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Beskid 123goniszTy
moja1 Tactiek 541
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Dziubański trapt de bal weg van het doel. Zegan kopt de bal weg. Leggeri is nu in balbezit. Centkowski rent richting de bal. Centkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dziubański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Beskid - 123goniszTy 1:0

7e minuut.
Daar is Kopacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puc rent richting de bal. Puc met een sublieme pass. Gamla rent richting de bal. Gamla schiet op doel. Trzeciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Przecherka kopt de bal weg. Centkowski geeft een hoge lob. Kopacki rent richting de bal. Kopacki geeft een hoge lob. Daar is Trumiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Moliński is nu in balbezit. Moliński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kopacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leggeri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Garwoła onderschept slim de pass. Garwoła geeft een hoge lob. Leggeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Leggeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Beskid - 123goniszTy 2:0

16e minuut.
Ziontkowski geeft de bal voor. Zegan is nu in balbezit. Zegan passt de bal zonder na te denken. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Beskid - 123goniszTy 3:0

21e minuut.
Szabat passt de bal zonder na te denken. Gamla rent richting de bal. Szaluniarz is nu in balbezit. Gamla onderschept slim de pass. Gamla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rudnik geeft een hoge lob. Ragaman rent richting de bal. Przecherka met een sublieme pass. Leggeri rent richting de bal. Leggeri draait met de bal, schiet en ... Dziubański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ziontkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garwoła met een snelle inworp. Klepczarek rent richting de bal. Klepczarek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gamla rent richting de bal. Zegan verovert de bal door een tackle van achteren. Zegan passt de bal met de wreef. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri schiet op doel. Dziubański bokst de bal weg.

40e minuut.
Rudnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rudnik speelt de bal door. Klepczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek geeft een lange en hoge pass. Leggeri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Garwoła geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygarlicki met een snelle inworp. Pestka is nu in balbezit. Pestka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Beskid 24%, 123goniszTy 76%.
AC Beskid - 123goniszTy 3:0

46e minuut.
Klepczarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Garwoła de bal. Garwoła geeft de bal voor. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski schiet op doel. Dziubański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leggeri rent richting de bal. Leggeri haalt uit met een fantastische trap. Dziubański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Beskid - 123goniszTy 4:0

50e minuut.
Gamla kopt de bal weg. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła probeert naar een medespeler te passen. Leggeri rent richting de bal. Leggeri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kopacki rent richting de bal. Zegan rent richting de bal. Zegan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Centkowski de bal. Centkowski draait met de bal, schiet en ... Dziubański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Habowski geeft een hoge lob. Leggeri kopt de bal weg. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri draait met de bal, schiet en ... Dziubański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Leggeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliński rent richting de bal. Leggeri verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Leggeri de bal. Leggeri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klepczarek passt de bal in één keer door. Przecherka is nu in balbezit. Przecherka passt de bal zonder na te denken. Leggeri is nu in balbezit. Leggeri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klepczarek geeft een hoge lob. Moliński is nu in balbezit. Leggeri verovert de bal door een tackle van achteren. Leggeri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Beskid - 123goniszTy 5:0

78e minuut.
Kubot geeft de bal voor. Klungelig pakt Gamla de bal. Rudnik begaat een overtreding. Rudnik krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Szaluniarz onderschept slim de pass. Szaluniarz geeft een hoge lob. Leggeri rent richting de bal. Leggeri haalt uit met een fantastische trap. Dziubański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Beskid - 123goniszTy 6:0

85e minuut.
Klepczarek kan de bal niet met de borst controleren. Klepczarek geeft een lange en hoge pass. Leggeri probeert de bal aan de voet te houden. Przecherka rent richting de bal. Przecherka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Beskid 34%, 123goniszTy 66%.
AC Beskid - 123goniszTy 6:0