Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlikos Grajros ktośki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mosyła onderschept slim de pass. Mosyła met een sublieme pass. Świniorek rent richting de bal. Wasiluk rent richting de bal. Wasiluk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bratanek geeft een lange en hoge pass. Szczerbaniuk rent richting de bal. Foszmańczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Foszmańczyk krijgt een gele kaart. Szczerbaniuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piątkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grudziński rent richting de bal. Wasiluk rent richting de bal. Wasiluk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlikos Grajros 61%, ktośki 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orlikos Grajros - ktośki 0:0

63e minuut.
Foszmańczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki geeft een lange en hoge pass. Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kuprijańczyk met een sublieme pass. Zięba rent richting de bal. Zięba met een sublieme pass. Włosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orlikos Grajros - ktośki 1:0

71e minuut.
Wasiluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiluk passt de bal in één keer door. Rębała rent richting de bal. Włosek verovert de bal door een tackle van achteren. Włosek haalt uit met een fantastische trap. Woźniakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Rębała passt de bal in één keer door. Macierewicz rent richting de bal. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macierewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Macierewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski met een sublieme pass. Macierewicz rent richting de bal. Macierewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlikos Grajros 57%, ktośki 43%.
Orlikos Grajros - ktośki 1:0