Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie myszy Sosnowiec MaleSiury
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 26.4
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Złotopolski is nu in balbezit. Złotopolski probeert naar een medespeler te passen. Curyło rent richting de bal. Curyło schiet op doel. Antas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Kobylaniec de bal. Mitsias bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsias passt de bal in één keer door. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Arciszewski bokst de bal weg. Kożuchowski rent richting de bal. Kożuchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie myszy Sosnowiec - MaleSiury 0:1

18e minuut.
Łuczko met de inworp. Martín Mozos met een sublieme pass. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuchowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Witucki onderschept slim de pass. Marszałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałek passt de bal in één keer door. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Witucki de bal. Mitsias rent richting de bal. Mitsias passt de bal in één keer door. Daar is Kożuchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kożuchowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Marszałek geeft de bal voor. Patynek rent richting de bal. Patynek geeft de bal voor. Cerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerber geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie myszy Sosnowiec 60%, MaleSiury 40%.
Zagłębie myszy Sosnowiec - MaleSiury 0:1

47e minuut.
Cerber met een snelle inworp. Witucki heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Mitsias zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mitsias naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Zambrowski passt de bal met de wreef. Kożuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuchowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Leśniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Złotopolski de bal. Złotopolski geeft een hoge lob. Kobylaniec met een sublieme pass. Curyło rent richting de bal. Curyło draait met de bal, schiet en ... Antas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Kuźniewski met de inworp. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia geeft de bal voor. Złotopolski rent richting de bal. Złotopolski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie myszy Sosnowiec 34%, MaleSiury 66%.
Zagłębie myszy Sosnowiec - MaleSiury 0:1