Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Rekkos Lublin Zgierskie Diabły
Normal Tactiek Autobus
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Kiepski trapt de bal weg. Jurgielewicz kopt de bal weg. Płocki kan de bal niet met de borst controleren. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger schiet op doel. Kiepski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bękart kopt de bal weg. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis probeert naar een medespeler te passen. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:1

7e minuut.
Jurgielewicz geeft de bal voor. Reisinger is nu in balbezit. Horka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reisinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reisinger legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Trębicki speelt de bal door. Kościuszko geeft een hoge lob. Płocki kan de bal niet met de borst controleren. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger haalt uit met een fantastische trap. Kiepski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trębicki met een snelle inworp. Jurgielewicz controleert de bal met de borst. Jurgielewicz geeft de bal voor. Kiepski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bękart verovert de bal door een tackle van achteren. Bękart probeert naar een medespeler te passen. Reisinger rent richting de bal. Reisinger draait met de bal, schiet en ... Kiepski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:2

24e minuut.
Escrivà passt de bal in één keer door. Kmet geeft de bal voor. Bękart heeft problemen om de bal te vangen. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Płocki geeft een lange en hoge pass. Jurgielewicz rent richting de bal. Jurgielewicz geeft de bal voor. Reisinger springt en kopt de bal. Kiepski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:3

28e minuut.
Taulats geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bękart de bal. Reisinger rent richting de bal. Reisinger schiet op doel. Mućko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:4

36e minuut.
Płocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurgielewicz onderschept slim de pass. Jurgielewicz probeert naar een medespeler te passen. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tulkis met een harde bal richting middenveld. Wichrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki begaat een overtreding. Trębicki krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bękart bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki verovert de bal door een tackle van achteren. Trębicki geeft een hoge lob. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rekkos Lublin 67%, Zgierskie Diabły 33%.
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:5

50e minuut.
Trębicki speelt de bal door. Klungelig pakt Reisinger de bal. Trębicki met een sublieme pass. Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:6

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiepski met een harde bal richting middenveld. Trębicki kopt de bal weg. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Taulats met een snelle inworp. Trębicki rent richting de bal. Trębicki geeft een lange en hoge pass. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Trębicki verovert de bal door een tackle van achteren. Trębicki met een sublieme pass. Reisinger rent richting de bal. Reisinger haalt uit met een fantastische trap. Kiepski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:7

75e minuut.
Stelmach is nu in balbezit. Stelmach passt de bal met de wreef. Reisinger rent richting de bal. Reisinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:8

82e minuut.
Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats passt de bal in één keer door. Trębicki rent richting de bal. Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:9

85e minuut.
Tulkis passt de bal zonder na te denken. Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki passt de bal met de wreef. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Płocki de bal. Trębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki passt de bal in één keer door. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mućko heeft problemen om de bal te vangen. Reisinger is nu in balbezit. Reisinger haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Rekkos Lublin 67%, Zgierskie Diabły 33%.
KS Rekkos Lublin - Zgierskie Diabły 0:10