Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Vointa M.K. F.C. Rapid Bucuresti
MPmirr Tactiek 532 liga1
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
77.6 gemiddelde waardering 74.9
outstanding Schieten formidable
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


5e minuut.
Lasagno is nu in balbezit. Noworyta rent richting de bal. Lasagno is nu in balbezit. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Vointa M.K. - F.C. Rapid Bucuresti 0:1

8e minuut.
Galdino Andrade rent richting de bal. Galdino Andrade passt de bal met de wreef. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Vointa M.K. - F.C. Rapid Bucuresti 0:2

19e minuut.
Chiriac passt de bal in één keer door. Călugăru is nu in balbezit. Călugăru passt de bal met de wreef. Socol is nu in balbezit. Socol draait met de bal, schiet en ... Mascio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Budiarto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bagrov komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Socol haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bešević de bal onder controle te krijgen. Chiriac rent richting de bal. Chiriac geeft een lange en hoge pass. Socol springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Bešević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Socol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Călugăru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orama heeft problemen om de bal te vangen. Orama speelt de bal door. Azcona rent richting de bal. Azcona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mansouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri passt de bal in één keer door. Azcona is nu in balbezit. Azcona schiet op doel. Mascio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Vointa M.K. - F.C. Rapid Bucuresti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Vointa M.K. 46%, F.C. Rapid Bucuresti 54%.
F.C.Vointa M.K. - F.C. Rapid Bucuresti 1:2

62e minuut.
Orama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Călugăru speelt de bal door. Mansouri verovert de bal door een tackle van achteren. Azcona bereikt de bal nog maar net als eerste. Azcona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Vointa M.K. - F.C. Rapid Bucuresti 2:2

64e minuut.
Inworp. Vladu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagrov rent richting de bal. Bagrov geeft een hoge lob. Lasagno springt en kopt de bal. Arhipov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Vointa M.K. - F.C. Rapid Bucuresti 2:3

79e minuut.
Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino Andrade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orama raakt geblesseerd tijdens het duel. Călugăru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Azcona maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Călugăru de bal onder controle te krijgen. Vladu is nu in balbezit. Călugăru maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Călugăru naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Inworp. Buclea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orama rent richting de bal. Orama geeft een lange en hoge pass. Socol springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Vointa M.K. 41%, F.C. Rapid Bucuresti 59%.
F.C.Vointa M.K. - F.C. Rapid Bucuresti 2:3