Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Universitatea Craiova Borsalona
Batman All-in_V7 Tactiek 433New
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
67.9 gemiddelde waardering 66
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zygmuntowicz zal de hoekschop nemen. Mirkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Borsalona 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt von Holtei de bal. von Holtei geeft een hoge lob. Bąbel rent richting de bal. Bąbel haalt uit met een fantastische trap. Kantor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Universitatea Craiova - Borsalona 1:1

23e minuut.
Chada geeft een hoge lob. von Holtei kopt de bal weg. Poloczek met een sublieme pass. Bąbel is nu in balbezit. Bąbel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sudrowicz kopt de bal weg. Poloczek is nu in balbezit. Poloczek met een sublieme pass. von Holtei rent richting de bal. von Holtei haalt uit met een fantastische trap. Kantor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laurila onderschept slim de pass. Bąbel is nu in balbezit. Bąbel haalt uit met een fantastische trap. Kantor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Luncik rent richting de bal. Luncik probeert naar een medespeler te passen. Steinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinke draait met de bal, schiet en ... Kantor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Borsalona 2:1

37e minuut.
Steinke rent richting de bal. Oprean verovert de bal door een tackle van achteren. Oprean probeert naar een medespeler te passen. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ... Moraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hordecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Moraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Universitatea Craiova - Borsalona 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Universitatea Craiova 61%, Borsalona 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Universitatea Craiova - Borsalona 2:2

46e minuut.
Fernández Trelles komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Poloczek passt de bal met de wreef. von Holtei rent richting de bal. von Holtei passt de bal met de wreef. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel. Kantor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laurila verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dângelo passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chada begaat een overtreding. Chada krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Inworp. von Holtei met een snelle inworp. Poloczek geeft de bal voor. Steinke maakt een snoekduik en kopt de bal. Kantor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Borsalona 3:2

59e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz met een sublieme pass. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ... Moraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Universitatea Craiova - Borsalona 3:3

61e minuut.
Mirkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garriga komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Selymes is nu in balbezit. Luncik begaat een overtreding. Selymes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biaduń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hordecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Luncik onderschept slim de pass. Luncik speelt de bal door. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei rent richting de bal. von Holtei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Universitatea Craiova 47%, Borsalona 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Universitatea Craiova - Borsalona 3:3