Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Gradina cu melci
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 31512
Curcanii Borsalona
6P Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
71.8 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Ruivo kopt de bal weg. Dinamite kan de bal niet met de borst controleren. Dinamite geeft een lange en hoge pass. Barwin maakt een snoekduik en kopt de bal. Bărăscu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Borsalona 1:0

12e minuut.
Selymes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sczepiński. Selymes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biaduń zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Selymes rent richting de bal. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Curcanii - Borsalona 1:1

16e minuut.
Stais is nu in balbezit. Stais geeft een hoge lob. Ruivo kopt de bal weg. Dinamite heeft problemen om de bal te vangen. Dinamite geeft een lange en hoge pass. Bărăscu bokst de bal weg.

26e minuut.
Barwin is nu in balbezit. Belim rent richting de bal. Barwin onderschept slim de pass. Barwin haalt uit met een fantastische trap. Bărăscu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Borsalona 2:1

29e minuut.
Ralha passt de bal zonder na te denken. Torzewski probeert naar een medespeler te passen. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite geeft een hoge lob. Ruivo krijgt zijn hoofd ertegen. Bărăscu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bresciano heeft problemen om de bal te vangen. Bresciano probeert naar een medespeler te passen. Sczepiński rent richting de bal. Selymes onderschept slim de pass. Selymes schiet op doel. Bracho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Karamanis de bal. Garriga rent richting de bal. Garriga haalt uit met een fantastische trap. Bracho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Curcanii - Borsalona 2:2

42e minuut.
Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń geeft de bal voor. Torzewski probeert de bal met de borst te controleren. Garriga rent richting de bal. Garriga draait met de bal, schiet en ... Bracho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belim rent richting de bal. Ruivo onderschept slim de pass. Ruivo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Curcanii - Borsalona 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 36%, Borsalona 64%.
Curcanii - Borsalona 3:2

46e minuut.
Torzewski passt de bal met de wreef. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite probeert naar een medespeler te passen. Ruivo rent richting de bal. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. Bărăscu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ralha probeert naar een medespeler te passen. Dinamite rent richting de bal. Dinamite speelt de bal door. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Curcanii 42%, Borsalona 58%.
Curcanii - Borsalona 3:2