Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Universitatea Craiova Royal Phoenix
Batman All-in_V7 Tactiek baraj
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
62.8 gemiddelde waardering 67.8
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Poloczek passt de bal zonder na te denken. Balej is nu in balbezit. Balej passt de bal met de wreef. von Holtei is nu in balbezit. von Holtei draait met de bal, schiet en ... Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urzică geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berescu springt en kopt de bal. Moraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Małyszek geeft een lange en hoge pass. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kroczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Berescu neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Universitatea Craiova 67%, Royal Phoenix 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Universitatea Craiova - Royal Phoenix 0:0

47e minuut.
Antoci is nu in balbezit. Antoci passt de bal in één keer door. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Royal Phoenix 0:1

50e minuut.
Pakos speelt de bal door. Antoci is nu in balbezit. Poloczek begaat een overtreding. Poloczek krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Antoci heeft problemen om de bal te vangen. Meschyan is nu in balbezit. Antoci onderschept slim de pass. Antoci geeft een lange en hoge pass. Berescu krijgt zijn hoofd ertegen. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Małyszek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antoci de bal. Chada begaat een overtreding. Chada krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śnieżek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kroczek geeft de bal voor. Chada kopt de bal weg. Antoci speelt de bal door. Berescu rent richting de bal. Berescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bartniak controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kroczek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Royal Phoenix 0:2

75e minuut.
Małyszek passt de bal zonder na te denken. Antoci rent richting de bal. Antoci geeft een lange en hoge pass. Kroczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Royal Phoenix 0:3

82e minuut.
Dahlhoff geeft een lange en hoge pass. Bartniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chada de bal. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Universitatea Craiova 77%, Royal Phoenix 23%.
F.C. Universitatea Craiova - Royal Phoenix 0:3