Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba winner`s
Just_Win Tactiek 4-2-W-2
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
73.6 gemiddelde waardering 67.6
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Zenteno passt de bal met de wreef. Barredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot is nu in balbezit. Barredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barredo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pruvot rent richting de bal. Pruvot haalt uit met een fantastische trap. Lupescu bokst de bal weg.

5e minuut.
Brechbühl geeft de bal voor. Inworp. Carmela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zenteno rent richting de bal. Zenteno geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inworp. Perneta met een snelle inworp. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski geeft de bal voor. Mazzucco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Perneta passt de bal met de wreef. Chęcielewski probeert naar een medespeler te passen. Vercauteren probeert naar een medespeler te passen. Wojski rent richting de bal. Wojski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Perneta passt de bal in één keer door. Rejtan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Wojski de bal. Wojski draait met de bal, schiet en ... Pasaulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - winner`s 1:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słowikowski met een snelle inworp. Perneta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wojski de bal. Wojski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Həsənli rent richting de bal. Barredo verovert de bal door een tackle van achteren. Dłubis begaat een overtreding. Dłubis krijgt een gele kaart. Barredo raakt geblesseerd tijdens het duel. Barredo wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sport Club Alba - winner`s 1:1

37e minuut.
Wojski rent richting de bal. Santacruz rent richting de bal. Santacruz geeft een hoge lob. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot draait met de bal, schiet en ... Lupescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 45%, winner`s 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Club Alba - winner`s 1:1

55e minuut.
Perneta is nu in balbezit. Perneta passt de bal zonder na te denken. Mazzucco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzucco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - winner`s 2:1

57e minuut.
Brechbühl met de inworp. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mazzucco de bal. Mazzucco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Carmela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zenteno is nu in balbezit. Zenteno geeft een hoge lob. Pruvot springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rejtan heeft problemen om de bal te vangen. Wojski is nu in balbezit. Perger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perger krijgt een gele kaart. Wojski raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojski neemt de penalty, wat een uithaal! Pasaulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Perneta met een sublieme pass. Vercauteren rent richting de bal. Vercauteren met een sublieme pass. Mazzucco rent richting de bal. Mazzucco schiet op doel. Pasaulis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Słowikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bjeletić de bal. Pruvot onderschept slim de pass. Pruvot schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski geeft de bal voor. Mazzucco kopt de bal weg. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lupescu is nu in balbezit. Lupescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zenteno geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 32%, winner`s 68%.
Sport Club Alba - winner`s 2:1