Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Albert Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28801
Hashixem Sport Club Alba
future Tactiek Maghrib
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 1
63.6 gemiddelde waardering 70.7
excellent Schieten formidable
very good Passen incredible
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Neretljak geeft de bal voor. Klungelig pakt Antczak de bal. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak verovert de bal door een tackle van achteren. Antczak draait met de bal, schiet en ... Kossuth bokst de bal weg.

15e minuut.
Biloglavić passt de bal met de wreef. Đurašević met een sublieme pass. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap. Dłubis probeert de bal aan de voet te houden. Lupescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Neretljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neretljak geeft een lange en hoge pass. Antczak is nu in balbezit. Antczak schiet op doel. Kossuth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - Sport Club Alba 0:1

27e minuut.
Đurašević geeft de bal voor. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sichitiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sichitiu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hashixem - Sport Club Alba 1:1

30e minuut.
Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Antczak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kutlular de bal onder controle te krijgen. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Kossuth bokst de bal weg.

35e minuut.
Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlular is nu in balbezit. Wojski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Wojski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wojski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 45%, Sport Club Alba 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hashixem - Sport Club Alba 1:1

46e minuut.
Marin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vercauteren passt de bal met de wreef. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski passt de bal in één keer door. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Biloglavić met een snelle inworp. Neretljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neretljak passt de bal zonder na te denken. Antczak rent richting de bal. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - Sport Club Alba 1:2

70e minuut.
Antczak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Diaconescu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popowicz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Antczak rent richting de bal. Semionato rent richting de bal. Semionato passt de bal zonder na te denken. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 37%, Sport Club Alba 63%.
Hashixem - Sport Club Alba 1:2