Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam MoReS FC
M Citys Tactiek bailando
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
65.4 gemiddelde waardering 63
outstanding Schieten solid
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca geeft de bal voor. Lombardia kopt de bal weg. Maniu is nu in balbezit. Maniu schiet op doel. Waczków bokst de bal weg.

6e minuut.
Menegolo geeft een lange en hoge pass. Maniu rent richting de bal. Smith schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Smith krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Toome bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović is nu in balbezit. Menegolo begaat een overtreding. Menegolo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houbion met de inworp. Menegolo probeert naar een medespeler te passen. Lombardia rent richting de bal. Lombardia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - MoReS FC 1:0

15e minuut.
Toome geeft de bal voor. Daar is Vajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vajda onderschept slim de pass. Martinovici geeft de bal voor. Baiocchi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Maniu probeert de bal met de borst te controleren. Fenyő is nu in balbezit. Houbion verovert de bal door een tackle van achteren. Houbion geeft een lange en hoge pass. Lombardia springt en kopt de bal. Waczków bokst de bal weg.

21e minuut.
Baiocchi onderschept slim de pass. Baiocchi speelt de bal door. Toome is nu in balbezit. Toome draait met de bal, schiet en ... Archutowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

27e minuut.
Menegolo passt de bal zonder na te denken. West bereikt de bal nog maar net als eerste. West passt de bal met de wreef. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier geeft de bal voor. Maniu rent richting de bal. Maniu draait met de bal, schiet en ... Waczków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 49%, MoReS FC 51%.
Lion`sTeam - MoReS FC 1:0

46e minuut.
Gică komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Październik is nu in balbezit. Październik passt de bal zonder na te denken. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici geeft een hoge lob. Toome krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ranović is nu in balbezit. Ranović passt de bal met de wreef. Daar is Martinovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinovici geeft een lange en hoge pass. Toome springt en kopt de bal. Archutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocchi onderschept slim de pass. Baiocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lion`sTeam - MoReS FC 1:1

54e minuut.
Menegolo kopt de bal weg. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Gică geeft een lange en hoge pass. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal. Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
West probeert naar een medespeler te passen. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso heeft problemen om de bal te vangen. Glorioso geeft een hoge lob. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Toome kopt de bal weg. Proca heeft problemen om de bal te vangen. Baiocchi is nu in balbezit. Toome is nu in balbezit. Toome draait met de bal, schiet en ... Archutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocchi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Proca de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ryś komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Fenyő kan de bal niet met de borst controleren. Gică rent richting de bal. Gică geeft de bal voor. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś haalt uit met een fantastische trap. Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Gică heeft problemen om de bal te vangen. Gică geeft de bal voor. Bergier controleert de bal met de borst. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Ryś de bal. Tadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadin passt de bal zonder na te denken. Baiocchi is nu in balbezit. Baiocchi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Menegolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toome begaat een overtreding. Menegolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Soliwoda komt het veld opgelopen. Menegolo met een snel genomen vrije trap. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Menegolo verovert de bal door een tackle van achteren. Menegolo passt de bal zonder na te denken. West rent richting de bal. West geeft een hoge lob. Ryś krijgt zijn hoofd ertegen. Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Martinovici kan de bal niet met de borst controleren. Glorioso geeft de bal voor. Ryś rent richting de bal. Ryś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Menegolo is nu in balbezit. Menegolo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Glorioso de bal. Glorioso geeft een lange en hoge pass. Soliwoda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 46%, MoReS FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lion`sTeam - MoReS FC 1:1