Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: FC Dynamo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 43936
FC Dynamo craiova forever
tct-new2 Tactiek 1w_last
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
29 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 54.9
wonderbaarlijk Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen redelijk


5e minuut.
Biro-Biro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gibby kopt de bal weg. Bunić is nu in balbezit. Bunić geeft een lange en hoge pass. Stănăşel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Zuch speelt de bal door. Łodyga kopt de bal weg. Aldea is nu in balbezit. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Marincea met de inworp. Talıbov is nu in balbezit. Biro-Biro begaat een overtreding. Biro-Biro krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Łodyga passt de bal zonder na te denken. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son passt de bal zonder na te denken. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Marincea geeft de bal voor. Zeoli kopt de bal weg. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 1:0

18e minuut.
Aldea kopt de bal weg. Bunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkulionis maakt een afschuwelijke overtreding. Korkulionis krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Biro-Biro passt de bal met de wreef. Zeoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel verovert de bal door een tackle van achteren. Wypij rent richting de bal. Wypij haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Zeoli rent richting de bal. Zeoli passt de bal met de wreef. Seragnoli is nu in balbezit. Seragnoli haalt uit met een fantastische trap. Wordamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 2:0

28e minuut.
Talıbov geeft een hoge lob. Seragnoli kopt de bal weg. Ruicu heeft problemen om de bal te vangen. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel. Wordamski bokst de bal weg.

30e minuut.
Holca onderschept slim de pass. Zeoli speelt de bal door. Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga geeft een hoge lob. Seragnoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Biro-Biro met een sublieme pass. Bunić is nu in balbezit. Bunić met een sublieme pass. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Biro-Biro rent richting de bal. Biro-Biro speelt de bal door. Wypij is nu in balbezit. Wypij draait met de bal, schiet en ... Zuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 2:1

36e minuut.
Seragnoli is nu in balbezit. Seragnoli passt de bal in één keer door. Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Maltritz rent richting de bal. Maltritz schiet op doel. Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Inworp. Talıbov met de inworp. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz geeft een lange en hoge pass. Jee-Son springt en kopt de bal. Wordamski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 41%, craiova forever 59%.
FC Dynamo - craiova forever 2:1

46e minuut.
Seragnoli passt de bal in één keer door. Maltritz rent richting de bal. Maltritz passt de bal met de wreef. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli schiet op doel. Wordamski bokst de bal weg. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son schiet op doel. Wordamski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seragnoli is nu in balbezit. Seragnoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 3:1

48e minuut.
Gibby passt de bal in één keer door. Łodyga is nu in balbezit. Łodyga passt de bal zonder na te denken. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son schiet op doel. Wordamski bokst de bal weg.

49e minuut.
Maltritz is nu in balbezit. Maltritz geeft een hoge lob. Daar is Marincea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli draait met de bal, schiet en ... Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Gibby passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Becali de bal. Korkulionis met een sublieme pass. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Wordamski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Biro-Biro is nu in balbezit. Biro-Biro passt de bal zonder na te denken. Wypij rent richting de bal. Wypij schiet op doel. Zuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wordamski met een harde bal richting middenveld. Zeoli kopt de bal weg. Seragnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Seragnoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 4:1

56e minuut.
Wypij is nu in balbezit. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Holca met een sublieme pass. Maltritz is nu in balbezit. Maltritz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeoli rent richting de bal. Stănăşel verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşel draait met de bal, schiet en ... Zuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 4:2

60e minuut.
Klungelig pakt Maltritz de bal. Biro-Biro onderschept slim de pass. Talıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Talıbov geeft de bal voor. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov met een sublieme pass. Maltritz rent richting de bal. Klungelig pakt Maltritz de bal. Maltritz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son speelt de bal door. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli schiet op doel. Wordamski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 5:2

71e minuut.
Gibby probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zeoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeoli probeert naar een medespeler te passen. Maltritz rent richting de bal. Maltritz geeft een lange en hoge pass. Wordamski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bunić kopt de bal weg. Gibby geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Xuân Trường de bal onder controle te krijgen. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Zeoli kopt de bal weg. Seragnoli is nu in balbezit. Maltritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkulionis geeft een hoge lob. Jee-Son krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gibby met een snelle inworp. Łodyga geeft een lange en hoge pass. Seragnoli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 6:2

80e minuut.
Korkulionis onderschept slim de pass. Korkulionis met een sublieme pass. Maltritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltritz passt de bal met de wreef. Seragnoli geeft een hoge lob. Wordamski bokst de bal weg. Jee-Son maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 7:2

89e minuut.
Buitenspel voor Jee-Son. Goede buitenspelval van de verdediging. Bunić neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Stănăşel de bal. Stănăşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dynamo - craiova forever 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dynamo 39%, craiova forever 61%.
FC Dynamo - craiova forever 7:3