Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Twinstars Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30076
Twinstars FC Csobotfalva
4-4-2 romb Tactiek HcCsikszereda
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 38.7
formidable Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen average


6e minuut.
Bardot kan de bal niet met de borst controleren. Bardot passt de bal in één keer door. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu geeft een hoge lob. Pompili maakt een snoekduik en kopt de bal. Emery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anesin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin passt de bal met de wreef. Lungu met een sublieme pass. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ostaşu speelt de bal door. Michałek probeert naar een medespeler te passen. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Michałek met een sublieme pass. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu passt de bal met de wreef. Pompili rent richting de bal. Pompili haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ostaşu geeft een lange en hoge pass. Pompili kan de bal niet met de borst controleren. Łachacz is nu in balbezit. Pompili verovert de bal door een tackle van achteren. Pompili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kuttor rent richting de bal. Kuttor geeft een lange en hoge pass. Lungu kopt de bal weg. Pompili probeert de bal met de borst te controleren. Pompili schiet op doel. Emery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pichler kopt de bal weg. Ostaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaşu geeft een hoge lob. Pompili is nu in balbezit. Pompili schiet op doel. Emery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Ostaşu geeft de bal voor. Lungu rent richting de bal. Lungu geeft de bal voor. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili haalt uit met een fantastische trap. Emery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Güiza kopt de bal weg. Pasieczny met een sublieme pass. Wila kan de bal niet met de borst controleren. Pompili rent richting de bal. Pompili draait met de bal, schiet en ... Emery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili draait met de bal, schiet en ... Emery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Lungu is nu in balbezit. Lungu geeft een hoge lob. Pompili is nu in balbezit. Pompili schiet op doel. Güiza probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bardot zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bordeanu de bal. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin schiet op doel. Emery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - FC Csobotfalva 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twinstars 25%, FC Csobotfalva 75%.
Twinstars - FC Csobotfalva 1:0

49e minuut.
Lungu speelt de bal door. Ostaşu probeert naar een medespeler te passen. Bardot met een sublieme pass. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lungu kopt de bal weg. Anesin rent richting de bal. Met opzet legt Łachacz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Łachacz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Łachacz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Lungu rent richting de bal. Lungu probeert naar een medespeler te passen. Pompili rent richting de bal. Pompili schiet op doel. Emery maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twinstars - FC Csobotfalva 2:0

67e minuut.
Michałek is nu in balbezit. Michałek geeft een hoge lob. Anesin kopt de bal weg. Pompili is nu in balbezit. Pompili draait met de bal, schiet en ... Emery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Pasieczny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bardot met de inworp. Ostaşu geeft een hoge lob. Anesin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pompili is nu in balbezit. Pompili probeert naar een medespeler te passen. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin draait met de bal, schiet en ... Emery bokst de bal weg. Klungelig pakt Pasieczny de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Güiza trapt de bal weg. Ostaşu met een sublieme pass. Lungu probeert naar een medespeler te passen. Pompili rent richting de bal. Pompili schiet op doel. Emery bokst de bal weg. Anesin heeft problemen om de bal te vangen. Anesin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Michałek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lungu de bal. Lungu probeert naar een medespeler te passen. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin schiet op doel. Emery bokst de bal weg.

77e minuut.
Michałek geeft een lange en hoge pass. Güiza kopt de bal weg. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Ostaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaşu passt de bal met de wreef. Daar is Pompili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anesin is nu in balbezit. Anesin haalt uit met een fantastische trap. Emery bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twinstars 15%, FC Csobotfalva 85%.
Twinstars - FC Csobotfalva 2:0