Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fulgerul Vașcău Übermacht
quite normal Tactiek angebot
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63 gemiddelde waardering 66.6
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Moskalewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vəliyev rent richting de bal. Vəliyev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tonucci is nu in balbezit. Tonucci speelt de bal door. Fan met een sublieme pass. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński haalt uit met een fantastische trap. Rogoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Tonucci is nu in balbezit. Tonucci geeft een lange en hoge pass. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński draait met de bal, schiet en ... Rogoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fan onderschept slim de pass. Holmes Otero probeert naar een medespeler te passen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - Übermacht 0:1

30e minuut.
Bolchiş rent richting de bal. Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Pascalin rent richting de bal. Pascalin schiet op doel. Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - Übermacht 0:2

32e minuut.
Bolchiş passt de bal met de wreef. Şerb rent richting de bal. Şerb geeft een hoge lob. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński draait met de bal, schiet en ... Rogoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulgerul Vașcău 62%, Übermacht 38%.
Fulgerul Vașcău - Übermacht 0:2

56e minuut.
Bolchiş met een snelle inworp. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero passt de bal zonder na te denken. Bolchiş geeft een hoge lob. Pascalin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - Übermacht 0:3

66e minuut.
Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş passt de bal in één keer door. Holmes Otero geeft de bal voor. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Vəliyev passt de bal met de wreef. Bolchiş speelt de bal door. Holmes Otero speelt de bal door. Pascalin rent richting de bal. Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Huzmi bokst de bal weg.

70e minuut.
Holmes Otero met een sublieme pass. Bolchiş rent richting de bal. Bolchiş passt de bal in één keer door. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - Übermacht 0:4

72e minuut.
Bolchiş rent richting de bal. Nasolu verovert de bal door een tackle van achteren. Nasolu geeft de bal voor. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński schiet op doel. Rogoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Vəliyev de bal. Fan is nu in balbezit. Vəliyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szefliński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - Übermacht 1:4

87e minuut.
Boc kopt de bal weg. Bolchiş rent richting de bal. Bolchiş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pascalin de bal. Pascalin schiet op doel. Huzmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Inworp. Bolchiş met de inworp. Holmes Otero geeft de bal voor. Pascalin springt en kopt de bal. Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulgerul Vașcău 58%, Übermacht 42%.
Fulgerul Vașcău - Übermacht 1:4