Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bobartanii-interisti Rit Mus
532 mustacios Tactiek HOVIRAG
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


13e minuut.
Neaga geeft een hoge lob. Dobrin kopt de bal weg. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru geeft de bal voor. de São Januário maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
de São Januário kopt de bal weg. Chişcanu rent richting de bal. Fodor probeert naar een medespeler te passen. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário draait met de bal, schiet en ... Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kolozsvári is nu in balbezit. bin Mohd Derus onderschept slim de pass. bin Mohd Derus geeft de bal voor. Chişcanu heeft problemen om de bal te vangen. Chişcanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dulea met een sublieme pass. Dobrin geeft een lange en hoge pass. de São Januário kopt de bal weg. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ciocan rent richting de bal. Ciocan passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Derus is nu in balbezit. Kolozsvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kolozsvári schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dulea kopt de bal weg. Dobrin rent richting de bal. Dobrin geeft de bal voor. de São Januário is nu in balbezit. de São Januário draait met de bal, schiet en ... Coroianu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 65%, Rit Mus 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bobartanii-interisti - Rit Mus 0:0

50e minuut.
Klungelig pakt bin Mohd Derus de bal. bin Mohd Derus met een sublieme pass. Supka rent richting de bal. Supka geeft een lange en hoge pass. de São Januário maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári probeert naar een medespeler te passen. De la Guarda bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Guarda draait met de bal, schiet en ... Dulea probeert de bal aan de voet te houden. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tagaldyev komt het veld opgelopen. Cruzalta komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodor passt de bal in één keer door. de São Januário is nu in balbezit. de São Januário haalt uit met een fantastische trap. Coroianu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Vujanović is nu in balbezit. Pescaru maakt een afschuwelijke overtreding. Vujanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vujanović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cruzalta krijgt zijn hoofd ertegen. Cabrera bokst de bal weg. Tagaldyev krijgt zijn hoofd ertegen. Cabrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tagaldyev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
bobartanii-interisti - Rit Mus 1:0

74e minuut.
Fodor verovert de bal door een tackle van achteren. Fodor probeert naar een medespeler te passen. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Coroianu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bobartanii-interisti - Rit Mus 1:1

83e minuut.
Mlekota geeft de bal voor. Buitenspel voor Cruzalta. Goede buitenspelval van de verdediging. Dobrin neemt vlug de vrije trap. de São Januário bereikt de bal nog maar net als eerste. de São Januário draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Vujanović kopt de bal weg. Cruzalta heeft problemen om de bal te vangen. Cruzalta probeert naar een medespeler te passen. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bobartanii-interisti 56%, Rit Mus 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bobartanii-interisti - Rit Mus 1:1