Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Teius A.C. Milan 1899
4231 Tactiek 5311
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 65.7
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Inworp. Breij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic geeft een hoge lob. Ouédec krijgt zijn hoofd ertegen. Döttler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Rincón haalt uit met een fantastische trap. Vysokolán met een sublieme pass. Comaniciu kopt de bal weg. Ouédec rent richting de bal. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. Döttler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Comaniciu passt de bal zonder na te denken. Tomczuk geeft een hoge lob. Ouédec rent richting de bal. Ouédec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - A.C. Milan 1899 0:1

11e minuut.
Tomczuk geeft de bal voor. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović passt de bal in één keer door. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Angulo speelt de bal door. Gilchrist rent richting de bal. Gilchrist passt de bal met de wreef. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap. Vysokolán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Chitic is nu in balbezit. Chitic controleert de bal met de borst. Chitic geeft de bal voor. Ouédec maakt een snoekduik en kopt de bal. Döttler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - A.C. Milan 1899 0:2

18e minuut.
Klonecki rent richting de bal. Milowicz onderschept slim de pass. Milowicz geeft de bal voor. Rincón is nu in balbezit. Rincón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gilchrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Machináč ... Strafschop! Gilchrist is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rincón neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vysokolán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - A.C. Milan 1899 1:2

21e minuut.
Waśków geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machináč met de inworp. Tomczuk geeft de bal voor. Klonecki krijgt zijn hoofd ertegen. Döttler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Waśków kopt de bal weg. Angulo rent richting de bal. Angulo passt de bal met de wreef. Bădescu is nu in balbezit. Bădescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tomczuk is nu in balbezit. Tomczuk passt de bal met de wreef. Ouédec rent richting de bal. Ouédec draait met de bal, schiet en ... Döttler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Angulo rent richting de bal. Angulo passt de bal met de wreef. Gilchrist speelt de bal door. Rincón rent richting de bal. Rincón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Teius - A.C. Milan 1899 2:2

41e minuut.
Waśków onderschept slim de pass. Waśków geeft een hoge lob. Comaniciu kopt de bal weg. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Teius 53%, A.C. Milan 1899 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Teius - A.C. Milan 1899 2:2

53e minuut.
Gilchrist is nu in balbezit. Machináč verovert de bal door een tackle van achteren. Machináč geeft de bal voor. Tomczuk rent richting de bal. Tomczuk geeft de bal voor. Döttler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tomczuk met een sublieme pass. Comaniciu met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic geeft de bal voor. Klonecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist onderschept slim de pass. Szepesi geeft een hoge lob. Gilchrist geeft een lange en hoge pass. Rincón springt en kopt de bal. Vysokolán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Chitic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frček komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rincón kopt de bal weg. Bădescu heeft problemen om de bal te vangen. Pyzdra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vrabie rent richting de bal. Vrabie passt de bal met de wreef. Bădescu is nu in balbezit. Bădescu draait met de bal, schiet en ... Vysokolán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - A.C. Milan 1899 3:2

76e minuut.
Inworp. Botello komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ouédec is nu in balbezit. Klonecki rent richting de bal. Ouédec rent richting de bal. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki haalt uit met een fantastische trap. Döttler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Gilchrist probeert de bal met de borst te controleren. Machináč rent richting de bal. Machináč geeft een hoge lob. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Craia geeft een hoge lob. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček heeft problemen om de bal te vangen. Frček geeft een lange en hoge pass. Ouédec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia geeft de bal voor. Ouédec rent richting de bal. Ouédec draait met de bal, schiet en ... Döttler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Teius - A.C. Milan 1899 3:3

89e minuut.
Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo met een sublieme pass. Klungelig pakt Bădescu de bal. Bădescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Teius 50%, A.C. Milan 1899 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Teius - A.C. Milan 1899 3:3