Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ciresarii Valhalla AG
rnr5 Tactiek ss
49% Balbezit 51%
19% Spel op eigen helft 81%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61 gemiddelde waardering 58.4
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
O`Donoghue passt de bal met de wreef. Nilă rent richting de bal. Linares speelt de bal door. Guelfi rent richting de bal. Guelfi schiet op doel. Ciorchine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Guelfi speelt de bal door. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Linares zal de hoekschop nemen. Mösler springt en kopt de bal. Ciorchine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Minciună de bal onder controle te krijgen. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. Ciorchine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kılınçtürk passt de bal zonder na te denken. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi passt de bal met de wreef. Mösler is nu in balbezit. Mösler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - Valhalla AG 1:0

26e minuut.
Kŕč met een sublieme pass. Condeescu rent richting de bal. Linares speelt de bal door. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - Valhalla AG 2:0

29e minuut.
Ciorchine trapt de bal weg. Reislant kopt de bal weg. Kŕč probeert naar een medespeler te passen. Nilă rent richting de bal. Nilă draait met de bal, schiet en ... Ciorchine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Linares rent richting de bal. Reislant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Linares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nilă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Minciună verovert de bal door een tackle van achteren. Linares onderschept slim de pass. Linares probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mösler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mösler draait met de bal, schiet en ... Ciorchine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Guelfi met een sublieme pass. Condeescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Copită de bal. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler draait met de bal, schiet en ... Ciorchine bokst de bal weg.

40e minuut.
Linares is nu in balbezit. Linares speelt de bal door. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel. Ciorchine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - Valhalla AG 3:0

44e minuut.
Doncu rent richting de bal. Doncu geeft de bal voor. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciresarii 17%, Valhalla AG 83%.
ciresarii - Valhalla AG 3:0

59e minuut.
Copită is nu in balbezit. Nilă onderschept slim de pass. Nilă speelt de bal door. Daar is Mösler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mösler draait met de bal, schiet en ... Ciorchine bokst de bal weg.

62e minuut.
Mösler is nu in balbezit. Nilă rent richting de bal. Nilă passt de bal met de wreef. Guelfi rent richting de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Ciorchine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Copită bereikt de bal nog maar net als eerste. Copită geeft een hoge lob. Linares kopt de bal weg. Mösler rent richting de bal. Mösler draait met de bal, schiet en ... Ciorchine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Syrjäkoski heeft problemen om de bal te vangen. Syrjäkoski speelt de bal door. Ferestrău is nu in balbezit. Ferestrău haalt uit met een fantastische trap. Oasenegre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - Valhalla AG 3:1

81e minuut.
Minciună probeert naar een medespeler te passen. Doncu rent richting de bal. Doncu passt de bal zonder na te denken. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciresarii 20%, Valhalla AG 80%.
ciresarii - Valhalla AG 3:1