Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Pl@te los de la nueva
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 22.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Fucaraccio geeft een hoge lob. Caramuto rent richting de bal. Caramuto passt de bal in één keer door. Mamani is nu in balbezit. Mamani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Schwartzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zignone is nu in balbezit. Scotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scotta krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Arteaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caramuto is nu in balbezit. Caramuto passt de bal zonder na te denken. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Bruge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lassig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zignone is nu in balbezit. Lassig geeft de bal voor. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Moores bereikt de bal nog maar net als eerste. Moores probeert naar een medespeler te passen. Onega is nu in balbezit. Andrade onderschept slim de pass. Andrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zignone probeert naar een medespeler te passen. Giordano is nu in balbezit. Zignone begaat een overtreding. Giordano raakt geblesseerd tijdens het duel. Scotta komt bij de bal en schiet. Bruge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Moreira geeft een hoge lob. Inworp. Arteaga met de inworp. Caramuto rent richting de bal. Caramuto passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arteaga met de inworp. Caramuto is nu in balbezit. Caramuto schiet op doel. Klein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
River Pl@te - los de la nueva 0:1

36e minuut.
Chiape rent richting de bal. Chiape geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butler met de inworp. Caramuto speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Scotta onderschept slim de pass. Klungelig pakt Scotta de bal. Zignone is nu in balbezit. Scotta onderschept slim de pass. Scotta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Maffezini is nu in balbezit. Facciuto begaat een overtreding. Maffezini raakt geblesseerd tijdens het duel. Maffezini met een snel genomen vrije trap. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Pl@te 41%, los de la nueva 59%.
River Pl@te - los de la nueva 0:1

49e minuut.
Moores bereikt de bal nog maar net als eerste. Moores geeft de bal voor. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Bruge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
River Pl@te - los de la nueva 1:1

56e minuut.
Onega geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scotta met de inworp. Moores bereikt de bal nog maar net als eerste. Moores geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Arteaga met een sublieme pass. Caramuto is nu in balbezit. Caramuto draait met de bal, schiet en ... Klein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Pl@te - los de la nueva 1:2

77e minuut.
Moores probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Onega is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Pl@te 40%, los de la nueva 60%.
River Pl@te - los de la nueva 1:2