Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.05
  • Stadion: La Mansion Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2751
La Mansion Kennedy2 f.c
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Zanabria is nu in balbezit. Zanabria passt de bal zonder na te denken. Zerneri rent richting de bal. Zerneri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hang de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Knight neemt de hoekschop. Vannay kopt de bal weg. Zerneri is nu in balbezit. Zerneri schiet op doel. Incháustegui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mansion - Kennedy2 f.c 0:1

18e minuut.
Llauca speelt de bal door. Klungelig pakt Oliden de bal. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Siri rent richting de bal. Siri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hang geeft een lange en hoge pass. Daar is Siri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnett rent richting de bal. Barnett draait met de bal, schiet en ... Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Mansion - Kennedy2 f.c 1:1

26e minuut.
Siri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordicio rent richting de bal. Barnett onderschept slim de pass. Siri bereikt de bal nog maar net als eerste. Siri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Latino passt de bal in één keer door. Caniglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siri verovert de bal door een tackle van achteren. Siri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brünner de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ormeño heeft problemen om de bal te vangen. Latino is nu in balbezit. Barnett speelt de bal door. Siri is nu in balbezit. Siri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mansion 47%, Kennedy2 f.c 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Mansion - Kennedy2 f.c 1:1

65e minuut.
Latino passt de bal met de wreef. Barnett rent richting de bal. Ormeño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ormeño krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Argonz rent richting de bal. Yako schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Argonz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Argonz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zerneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Mansion - Kennedy2 f.c 1:2

90e minuut.
Argonz probeert naar een medespeler te passen. Zanabria is nu in balbezit. Zanabria passt de bal in één keer door. Zerneri rent richting de bal. Zerneri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mansion 44%, Kennedy2 f.c 56%.
La Mansion - Kennedy2 f.c 1:2