Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boca sanfielado hacha y tiza
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Bossio onderschept slim de pass. Garbatzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbatzky speelt de bal door. Lberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lberman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
borreli trapt de bal weg van het doel. Roig kopt de bal weg. Daar is Favarel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Roth is nu in balbezit. Garbatzky verovert de bal door een tackle van achteren. Garbatzky probeert naar een medespeler te passen. Gaspari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Carrario met een harde bal richting middenveld. Raggi kopt de bal weg. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
boca sanfielado - hacha y tiza 1:0

33e minuut.
Bazzi is nu in balbezit. Garbatzky rent richting de bal. Garbatzky passt de bal met de wreef. Gaspari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
boca sanfielado - hacha y tiza 1:1

39e minuut.
Huichal speelt de bal door. Knight rent richting de bal. Garbatzky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Knight is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roig neemt de penalty, wat een uithaal! Carrario verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carrario probeert naar een medespeler te passen. Lberman kopt de bal weg. Gerard heeft problemen om de bal te vangen. Roig rent richting de bal. Roig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boca sanfielado 44%, hacha y tiza 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
boca sanfielado - hacha y tiza 1:1

49e minuut.
Soros bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth onderschept slim de pass. Roth met een sublieme pass. Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Roig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Roig is nu in balbezit. Bazzi is nu in balbezit. Garbatzky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garbatzky krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Gerard controleert de bal met de borst. Marot rent richting de bal. Gerard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roig kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boca sanfielado 48%, hacha y tiza 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
boca sanfielado - hacha y tiza 1:1