Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JR Fantasia EXCURSIO
Normal Tactiek Rinaldi
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Daar is Binner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwarc onderschept slim de pass. Szwarc probeert naar een medespeler te passen. Quang Tuấn rent richting de bal. Quang Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JR Fantasia - EXCURSIO 0:1

10e minuut.
Tasca probeert de bal aan de voet te houden. Kamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamali met een sublieme pass. Quang Tuấn is nu in balbezit. Quang Tuấn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mihułka kopt de bal weg. Quang Tuấn probeert de bal met de borst te controleren. Zuppa is nu in balbezit. Quang Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Tuấn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pyymäki is nu in balbezit. Pyymäki geeft de bal voor. Kamali kopt de bal weg. Quang Tuấn rent richting de bal. Quang Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JR Fantasia - EXCURSIO 0:2

38e minuut.
Binner is nu in balbezit. Szwarc onderschept slim de pass. Szwarc met een sublieme pass. Quang Tuấn rent richting de bal. Quang Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR Fantasia 71%, EXCURSIO 29%.
JR Fantasia - EXCURSIO 0:2

49e minuut.
Mihułka geeft een hoge lob. Kamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamali met een sublieme pass. Quang Tuấn rent richting de bal. Quang Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Fiori bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JR Fantasia - EXCURSIO 0:3

58e minuut.
Pyymäki geeft een hoge lob. Osorio is nu in balbezit. Szwarc verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Tuấn is nu in balbezit. Quang Tuấn schiet op doel. Fiori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Blitz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Osorio kopt de bal weg. Millaray heeft problemen om de bal te vangen. Leontiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontiou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pyymäki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kamali de bal. Kamali met een sublieme pass. Quang Tuấn rent richting de bal. Quang Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JR Fantasia - EXCURSIO 0:4

69e minuut.
Noto bereikt de bal nog maar net als eerste. Leontiou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noto. Noto krijgt een gele kaart. Leontiou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schvartz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quang Tuấn is nu in balbezit. Quang Tuấn schiet op doel. Fiori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JR Fantasia - EXCURSIO 0:5

72e minuut.
Mihułka probeert naar een medespeler te passen. Szwarc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarc speelt de bal door. Quang Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tuấn schiet op doel. Fiori bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JR Fantasia - EXCURSIO 0:6

81e minuut.
Iordãnescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waikilef met de inworp. Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton draait met de bal, schiet en ... Ambroziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noto bereikt de bal nog maar net als eerste. Noto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JR Fantasia - EXCURSIO 1:6

84e minuut.
Leontiou geeft de bal voor. Kamali heeft problemen om de bal te vangen. Kamali passt de bal zonder na te denken. Quang Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tuấn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR Fantasia 70%, EXCURSIO 30%.
JR Fantasia - EXCURSIO 1:6