Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.06
  • Stadion: Foglia FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2791
Foglia FC la patagonia ca
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Schuster is nu in balbezit. Schuster passt de bal zonder na te denken. Zegna probeert de bal aan de voet te houden. Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Foglia FC - la patagonia ca 1:0

21e minuut.
Quintullanca verovert de bal door een tackle van achteren. Quintullanca speelt de bal door. Zegna rent richting de bal. Schuster onderschept slim de pass. Schuster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gioda is nu in balbezit. Sendon rent richting de bal. Gioda rent richting de bal. Sendon is nu in balbezit. Sendon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Foglia FC - la patagonia ca 1:1

31e minuut.
Garibaldi onderschept slim de pass. Garibaldi passt de bal in één keer door. Gioda heeft problemen om de bal te vangen. Gioda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foglia FC - la patagonia ca 1:2

41e minuut.
Sendon speelt de bal door. Gioda bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintullanca rent richting de bal. Gioda onderschept slim de pass. Gioda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foglia FC 68%, la patagonia ca 32%.
Foglia FC - la patagonia ca 1:2

51e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos passt de bal zonder na te denken. Quintullanca is nu in balbezit. Sendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Garibaldi is nu in balbezit. Garibaldi met een sublieme pass. Franceschetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioda is nu in balbezit. Gioda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foglia FC - la patagonia ca 1:3

62e minuut.
Mateos met een harde bal richting middenveld. Mendelevich kopt de bal weg. Klungelig pakt Vidal de bal. D´Anunzio verovert de bal door een tackle van achteren. D´Anunzio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Mateos met een harde bal richting middenveld. Garibaldi kopt de bal weg. Sendon is nu in balbezit. Sendon schiet op doel. Mateos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dotto heeft problemen om de bal te vangen. Cardinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenci krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Garibaldi speelt de bal door. Gioda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioda probeert naar een medespeler te passen. Sendon rent richting de bal. Sendon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ríos geeft een lange en hoge pass. Quilahuilque probeert naar een medespeler te passen. Schuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuster heeft problemen om de bal te vangen. Schuster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foglia FC 62%, la patagonia ca 38%.
Foglia FC - la patagonia ca 1:3