Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.08
  • Stadion: tups69 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2323
tups69 Magariños&Segurola
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bernini met een sublieme pass. Linder is nu in balbezit. Linder passt de bal zonder na te denken. Obregon bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gerasianchuk probeert naar een medespeler te passen. Linder is nu in balbezit. Linder passt de bal zonder na te denken. Gerasianchuk is nu in balbezit. Gerasianchuk geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Bulacio de bal onder controle te krijgen. Bernini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arana begaat een overtreding. Arana krijgt een gele kaart. Bernini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obregon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Burin controleert de bal met de borst. Linder rent richting de bal. Linder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tups69 - Magariños&Segurola 1:0

14e minuut.
Inworp. Ivanissevic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palud is nu in balbezit. Palud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bulacio is nu in balbezit. Bulacio met een sublieme pass. Aban rent richting de bal. Battaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Battaglia haalt uit met een fantastische trap. Trosmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tups69 - Magariños&Segurola 1:1

22e minuut.
Palud probeert naar een medespeler te passen. Puzzovio is nu in balbezit. Linder onderschept slim de pass. Obregon is nu in balbezit. Obregon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tups69 - Magariños&Segurola 2:1

24e minuut.
Puzzovio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obregon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregon verovert de bal door een tackle van achteren. Obregon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregon rent richting de bal. Obregon speelt de bal door. Linder rent richting de bal. Linder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Burin geeft een hoge lob. Ivanissevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanissevic speelt de bal door. Palud is nu in balbezit. Palud geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tups69 41%, Magariños&Segurola 59%.
tups69 - Magariños&Segurola 2:1

46e minuut.
Battaglia met een sublieme pass. Ivanissevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Viau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivanissevic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puzzovio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Puzzovio is nu in balbezit. Aban bereikt de bal nog maar net als eerste. Aban passt de bal met de wreef. Gerasianchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasianchuk geeft een hoge lob. Grabowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Daar is Palud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Burnett passt de bal met de wreef. Linder is nu in balbezit. Linder draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Aban rent richting de bal. Aban met een sublieme pass. Linder is nu in balbezit. Linder draait met de bal, schiet en ... Klok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tups69 - Magariños&Segurola 3:1

78e minuut.
Burnett speelt de bal door. Aban rent richting de bal. Aban passt de bal in één keer door. Linder is nu in balbezit. Linder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tups69 30%, Magariños&Segurola 70%.
tups69 - Magariños&Segurola 3:1