Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Cachorros los gilitos
Primera 442 Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 54.2
good Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Melnicki geeft een hoge lob. Martínez Espín kopt de bal weg. Daar is Łakomiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Cuéllar Sacristán passt de bal in één keer door. Masłowski is nu in balbezit. Masłowski geeft een hoge lob. Cuéllar Sacristán maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - los gilitos 0:1

12e minuut.
Holvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Holvik geeft een lange en hoge pass. Martínez Espín heeft problemen om de bal te vangen. Melnicki is nu in balbezit. Melnicki haalt uit met een fantastische trap. Alegbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Melnicki passt de bal zonder na te denken. Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Sacristán schiet op doel. Obeadă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - los gilitos 0:2

29e minuut.
Łakomiec speelt de bal door. Holvik is nu in balbezit. Holvik passt de bal met de wreef. Melnicki rent richting de bal. Melnicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Romoli probeert de bal met de borst te controleren. Stępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiński speelt de bal door. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín schiet op doel. Kolsuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Hagiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Łakomiec de bal. Łakomiec speelt de bal door. Melnicki is nu in balbezit. Melnicki schiet op doel. Alegbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ouédec kopt de bal weg. Daar is Jornet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuéllar Sacristán is nu in balbezit. Cuéllar Sacristán draait met de bal, schiet en ... Alegbe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - los gilitos 0:3

45e minuut.
Calpe met een sublieme pass. Chirón met een sublieme pass. Hagiu is nu in balbezit. Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Espín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 66%, los gilitos 34%.
Los Cachorros - los gilitos 0:3

53e minuut.
Inworp. Martínez Espín met de inworp. Subero speelt de bal door. Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Espín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Masłowski geeft een hoge lob. Daar is Calpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuéllar Sacristán is nu in balbezit. Cuéllar Sacristán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Cachorros - los gilitos 0:4

73e minuut.
Subero geeft de bal voor. Stępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Romoli zijn tegenspeler op de grond. Romoli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Cachorros 64%, los gilitos 36%.
Los Cachorros - los gilitos 0:4