Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuercebotas Ásperos Otakus Misteriosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
López Ramos kopt de bal weg. Expósito bereikt de bal nog maar net als eerste. Golmar verovert de bal door een tackle van achteren. Golmar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pipaon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Paños geeft de bal voor. Vilches Eousebio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Ásperos - Otakus Misteriosos 1:0

18e minuut.
López Ramos geeft een lange en hoge pass. Suárez Santos probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Denia neemt de hoekschop. Golmar maakt een snoekduik en kopt de bal. Ballesteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bazán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pipaon met de inworp. García Paños is nu in balbezit. García Paños geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Ásperos - Otakus Misteriosos 2:0

27e minuut.
García Paños met een sublieme pass. Quesada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguiar. Aguiar krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Klungelig pakt Golmar de bal. Ortiz Moruno is nu in balbezit. Golmar is nu in balbezit. Golmar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Ásperos - Otakus Misteriosos 2:1

40e minuut.
Ortiz Moruno is nu in balbezit. Ortiz Moruno passt de bal met de wreef. Suárez Santos is nu in balbezit. Golmar verovert de bal door een tackle van achteren. Golmar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Otermín onderschept slim de pass. Otermín passt de bal met de wreef. Quesada is nu in balbezit. Quesada draait met de bal, schiet en ... González Mije werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Ásperos - Otakus Misteriosos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas Ásperos 61%, Otakus Misteriosos 39%.
Tuercebotas Ásperos - Otakus Misteriosos 3:1

54e minuut.
Ortiz Moruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Otermín verovert de bal door een tackle van achteren. Otermín passt de bal in één keer door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Ásperos - Otakus Misteriosos 4:1

59e minuut.
López Ramos is nu in balbezit. García Paños verovert de bal door een tackle van achteren. García Paños passt de bal met de wreef. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
García Paños verovert de bal door een tackle van achteren. García Paños passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marqués de bal. Quesada onderschept slim de pass. Quesada schiet op doel. González Mije kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
González Mije met een sublieme pass. Otermín kopt de bal weg. Marín Robles is nu in balbezit. Vilches Eousebio verovert de bal door een tackle van achteren. Vilches Eousebio schiet op doel. González Mije probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
López Pérez geeft de bal voor. Otermín rent richting de bal. Otermín passt de bal in één keer door. García Paños rent richting de bal. García Paños schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
López Ramos rent richting de bal. López Ramos passt de bal zonder na te denken. Golmar is nu in balbezit. Ortiz Moruno rent richting de bal. Ortiz Moruno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas Ásperos 31%, Otakus Misteriosos 69%.
Tuercebotas Ásperos - Otakus Misteriosos 4:1