Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Boadilla Otakus Misteriosos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Denia controleert de bal met de borst. de Arco rent richting de bal. de Arco geeft een hoge lob. Daar is Luján, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luján schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Boadilla - Otakus Misteriosos 1:0

12e minuut.
Ortiz Moruno rent richting de bal. Golmar rent richting de bal. González Rey begaat een overtreding. González Rey krijgt een gele kaart.

15e minuut.
López Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguiar is nu in balbezit. Rodríguez Villa begaat een overtreding. Aguiar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aguiar kan niet meer verder spelen. Roig komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. García Haro maakt een afschuwelijke overtreding. Marín Robles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marín Robles zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Golmar is nu in balbezit. Golmar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Boadilla - Otakus Misteriosos 1:1

28e minuut.
Marín Robles geeft een hoge lob. Boj heeft problemen om de bal te vangen. Golmar rent richting de bal. Ortiz Moruno rent richting de bal. Ortiz Moruno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Luján is nu in balbezit. Bazán onderschept slim de pass. Olivenza verovert de bal door een tackle van achteren. Olivenza draait met de bal, schiet en ... González Mije probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Boadilla - Otakus Misteriosos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Boadilla 46%, Otakus Misteriosos 54%.
Atlético Boadilla - Otakus Misteriosos 2:1

47e minuut.
González Rey rent richting de bal. Golmar verovert de bal door een tackle van achteren. Golmar passt de bal zonder na te denken. Ortiz Moruno heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz Moruno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
González Rey is nu in balbezit. González Rey geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert López Pérez de bal onder controle te krijgen. Luján is nu in balbezit. Luján haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
López Ramos onderschept slim de pass. Olivenza onderschept slim de pass. Olivenza met een sublieme pass. Luján bereikt de bal nog maar net als eerste. Luján haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Boadilla - Otakus Misteriosos 3:1

71e minuut.
Luján is nu in balbezit. Luján passt de bal in één keer door. Roig speelt de bal door. Luján rent richting de bal. Luján draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
González Rey geeft de bal voor. Luján bereikt de bal nog maar net als eerste. Luján passt de bal zonder na te denken. Olivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivenza draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Rodríguez Fragoso rent richting de bal. Inworp. Rodríguez Fragoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz Moruno rent richting de bal. Ortiz Moruno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Boadilla 55%, Otakus Misteriosos 45%.
Atlético Boadilla - Otakus Misteriosos 3:1