Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners FC Demonios Sabrosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Hodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodas passt de bal met de wreef. Mas speelt de bal door. García Suárez rent richting de bal. García Suárez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Torres Rodríguez passt de bal zonder na te denken. García Cobles bereikt de bal nog maar net als eerste. García Cobles passt de bal met de wreef. Otegui rent richting de bal. Otegui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Loredo geeft een hoge lob. Inworp. Español met de inworp. Hodas is nu in balbezit. Hodas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Belsué is nu in balbezit. Menchón rent richting de bal. Met opzet legt Belsué zijn tegenspeler op de grond. Menchón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners FC 42%, Demonios Sabrosos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gunners FC - Demonios Sabrosos 0:0

52e minuut.
Hodas is nu in balbezit. Hodas haalt uit met een fantastische trap. Barrachina kopt de bal weg. Tavio heeft problemen om de bal te vangen. Tavio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Benítez Pineda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lobeiras Sánchez is nu in balbezit. Lobeiras Sánchez met een sublieme pass. Otegui rent richting de bal. Otegui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Benítez Pineda speelt de bal door. Belsué is nu in balbezit. Belsué probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tavio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners FC - Demonios Sabrosos 0:1

64e minuut.
Benítez Pineda is nu in balbezit. Belsué is nu in balbezit. García Suárez rent richting de bal. Otegui is nu in balbezit. Otegui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
García Cobles geeft de bal voor. Loredo kopt de bal weg. Tavio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavio haalt uit met een fantastische trap. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners FC - Demonios Sabrosos 0:2

76e minuut.
Ferrería is nu in balbezit. Ferrería met een sublieme pass. García Suárez is nu in balbezit. Otegui is nu in balbezit. Otegui draait met de bal, schiet en ... Jurado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners FC 53%, Demonios Sabrosos 47%.
Gunners FC - Demonios Sabrosos 0:2