Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaborf F.C. Athletic Massamagrell
Champions Tactiek 451
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 17.2
uitstekend Schieten slecht
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev schiet op doel. Pérez Checa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Neeser verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser verovert de bal door een tackle van achteren. Utasi is nu in balbezit. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev onderschept slim de pass. Fətullayev speelt de bal door. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Rodríguez Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neeser is nu in balbezit. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser haalt uit met een fantastische trap. Pérez Checa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Molinarie geeft een lange en hoge pass. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi passt de bal met de wreef. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gómez Cifuentes heeft problemen om de bal te vangen. Voczelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Voczelka speelt de bal door. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rodríguez Díaz met een sublieme pass. Coromina bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi onderschept slim de pass. Utasi draait met de bal, schiet en ... Pérez Checa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaborf F.C. - Athletic Massamagrell 1:0

19e minuut.
Neeser onderschept slim de pass. Neeser schiet op doel. Serra Ferrer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Lopéz Felpeto is nu in balbezit. Voczelka onderschept slim de pass. Voczelka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Neeser de bal. Neeser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Molinarie geeft de bal voor. Utasi kopt de bal weg. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pérez Checa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Molinarie bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinarie met een sublieme pass. Neeser controleert de bal met de borst. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Pérez Checa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaborf F.C. - Athletic Massamagrell 2:0

29e minuut.
Pérez Checa trapt de bal weg van het doel. Zdojski kopt de bal weg. Klungelig pakt Juliá de bal. Utasi is nu in balbezit. Utasi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev rent richting de bal. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev passt de bal met de wreef. Utasi is nu in balbezit. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Pérez Checa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaborf F.C. - Athletic Massamagrell 3:0

36e minuut.
Gómez Cifuentes speelt de bal door. de la Oca rent richting de bal. Fətullayev onderschept slim de pass. Fətullayev schiet op doel. Pérez Checa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaborf F.C. - Athletic Massamagrell 4:0

41e minuut.
Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi speelt de bal door. Neeser rent richting de bal. Neeser haalt uit met een fantastische trap. Pérez Checa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaborf F.C. - Athletic Massamagrell 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaborf F.C. 24%, Athletic Massamagrell 76%.
Jaborf F.C. - Athletic Massamagrell 5:0

46e minuut.
Cornudella Marti is nu in balbezit. Cornudella Marti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Neeser de bal. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Gvaskó onderschept slim de pass. Gvaskó met een sublieme pass. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser passt de bal zonder na te denken. Utasi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Voczelka de bal. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi passt de bal zonder na te denken. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaborf F.C. - Athletic Massamagrell 6:0

57e minuut.
Rodríguez Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvaskó onderschept slim de pass. Neeser is nu in balbezit. Fətullayev rent richting de bal. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaborf F.C. - Athletic Massamagrell 7:0

59e minuut.
Utasi met een snelle inworp. Rodríguez Díaz met een sublieme pass. Voczelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Voczelka geeft een lange en hoge pass. Neeser rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Utasi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Neeser springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gónzalez Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Checa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Pérez Checa trapt de bal weg. Daar is Gómez Cifuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voczelka rent richting de bal. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev draait met de bal, schiet en ... Gónzalez Alonso probeert de bal aan de voet te houden. Pérez Checa bokst de bal weg. Serra Ferrer kopt de bal weg. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fətullayev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pérez Checa trapt de bal weg van het doel. Voczelka kopt de bal weg. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Utasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utasi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaborf F.C. - Athletic Massamagrell 8:0

68e minuut.
Lopéz Felpeto met een sublieme pass. Utasi rent richting de bal. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Oca. Fətullayev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Utasi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Neeser kopt de bal weg. Neeser rent richting de bal. Neeser draait met de bal, schiet en ... Pérez Checa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Fətullayev onderschept slim de pass. Fətullayev passt de bal in één keer door. Utasi is nu in balbezit. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Serra Ferrer probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gvaskó probeert naar een medespeler te passen. Utasi is nu in balbezit. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaborf F.C. - Athletic Massamagrell 9:0

84e minuut.
Voczelka rent richting de bal. Voczelka passt de bal zonder na te denken. Gvaskó probeert naar een medespeler te passen. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fətullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fətullayev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Voczelka is nu in balbezit. Voczelka geeft een hoge lob. Neeser heeft problemen om de bal te vangen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel. Pérez Checa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaborf F.C. 20%, Athletic Massamagrell 80%.
Jaborf F.C. - Athletic Massamagrell 9:0