Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Devils aupalega
Ofensiva-4-3-3 Tactiek 2
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
28.1 gemiddelde waardering 39.5
matig Schieten goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Onuţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Ndiaye Pape de bal. Vágvölgyi begaat een overtreding. Vágvölgyi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kaclerowicz geeft een hoge lob. Inworp. Vágvölgyi met een snelle inworp. Aradi geeft de bal voor. Palladini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - aupalega 0:1

12e minuut.
Kaclerowicz heeft problemen om de bal te vangen. Vágvölgyi rent richting de bal. van Hoye is nu in balbezit. Santaelena onderschept slim de pass. Vágvölgyi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Buitenspel voor van Hoye. Goede buitenspelval van de verdediging. Ada maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Na een snelle pass probeert Kleks de bal onder controle te krijgen. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rinuccini geeft de bal voor. Larsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Castagnari de bal. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kleks probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rinuccini de bal. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ haalt uit met een fantastische trap. Lisztes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Devils - aupalega 1:1

27e minuut.
Aradi passt de bal met de wreef. van Hoye is nu in balbezit. Santaelena onderschept slim de pass. Aradi rent richting de bal. Aradi haalt uit met een fantastische trap. Nunes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Devils 55%, aupalega 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Devils - aupalega 1:1

48e minuut.
Piacenzil onderschept slim de pass. Piacenzil geeft de bal voor. Inworp. Castagnari met de inworp. Larsen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rinuccini geeft de bal voor. Santaelena is nu in balbezit. Tillander schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santaelena moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Santaelena kan niet meer verder spelen. Gabryel komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Godri stond buitenspel. Kujović komt het veld opgelopen. Muchomorek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kleks passt de bal zonder na te denken. Tillander geeft een lange en hoge pass. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Devils - aupalega 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Devils 47%, aupalega 53%.
Blue Devils - aupalega 1:2