Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguares Negros Aitorcitoxx
Normal Tactiek skilled dream
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 43.4
average Schieten excellent
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Poser kopt de bal weg. Klungelig pakt Droesbeke de bal. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... Matilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Negros - Aitorcitoxx 0:1

7e minuut.
Droesbeke kopt de bal weg. Płotnikowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luque Jiménez. Płotnikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hames zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek geeft een lange en hoge pass. Casanova heeft problemen om de bal te vangen. García Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Casanova speelt de bal door. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi passt de bal in één keer door. Płotnikowski is nu in balbezit. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Negros - Aitorcitoxx 0:2

14e minuut.
Jáuregui Iraola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poser is nu in balbezit. Poser passt de bal met de wreef. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Negros - Aitorcitoxx 0:3

22e minuut.
Droesbeke probeert naar een medespeler te passen. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzol Goñi is nu in balbezit. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Poser verovert de bal door een tackle van achteren. Poser geeft een hoge lob. Daar is Płotnikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Negros - Aitorcitoxx 0:4

32e minuut.
Hames rent richting de bal. Hames passt de bal in één keer door. Płotnikowski rent richting de bal. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... Sanzol Goñi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Negros - Aitorcitoxx 0:5

37e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Droesbeke onderschept slim de pass. Droesbeke passt de bal in één keer door. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Negros 73%, Aitorcitoxx 27%.
Jaguares Negros - Aitorcitoxx 0:5

48e minuut.
García Suárez passt de bal met de wreef. Kollane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollane geeft een hoge lob. Poser is nu in balbezit. Poser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Negros - Aitorcitoxx 0:6

54e minuut.
Poser onderschept slim de pass. Droesbeke rent richting de bal. Droesbeke met een sublieme pass. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski haalt uit met een fantastische trap. Matilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Iglesias met een harde bal richting middenveld. Droesbeke kopt de bal weg. Jáuregui Iraola rent richting de bal. Poser onderschept slim de pass. Poser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Droesbeke is nu in balbezit. Droesbeke met een sublieme pass. Płotnikowski is nu in balbezit. Poser is nu in balbezit. Poser haalt uit met een fantastische trap. Matilla bokst de bal weg.

79e minuut.
Droesbeke kopt de bal weg. Daar is Sanzol Goñi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płotnikowski is nu in balbezit. Płotnikowski haalt uit met een fantastische trap. Matilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Negros - Aitorcitoxx 0:7

81e minuut.
Maciołek probeert naar een medespeler te passen. Poser bereikt de bal nog maar net als eerste. Poser probeert naar een medespeler te passen. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Maciołek is nu in balbezit. Maciołek geeft een lange en hoge pass. Sanzol Goñi is nu in balbezit. Płotnikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Andradas Asurmendi passt de bal in één keer door. Poser is nu in balbezit. Poser probeert naar een medespeler te passen. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Maciołek is nu in balbezit. Feans verovert de bal door een tackle van achteren. Andradas Asurmendi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Andradas Asurmendi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Negros 67%, Aitorcitoxx 33%.
Jaguares Negros - Aitorcitoxx 0:7