Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perroflautas Rapaces Cañones Cerveceros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Otaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaño probeert naar een medespeler te passen. Coloccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloccini haalt uit met een fantastische trap. Duscher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perroflautas Rapaces - Cañones Cerveceros 0:1

8e minuut.
Dealbert Ibáñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trigueros is nu in balbezit. Dealbert Ibáñez is nu in balbezit. Trigueros is nu in balbezit. Trigueros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dealbert Ibáñez passt de bal in één keer door. Sáiz is nu in balbezit. Sáiz passt de bal in één keer door. Daar is Urroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urroz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Arikcuren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urroz rent richting de bal. Urroz geeft een hoge lob. Otaño is nu in balbezit. Otaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perroflautas Rapaces - Cañones Cerveceros 0:2

29e minuut.
Gutiérrez Ortiz is nu in balbezit. Gutiérrez Ortiz geeft een lange en hoge pass. Otaño kopt de bal weg. Coloccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloccini haalt uit met een fantastische trap. Duscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Gutiérrez Ortiz passt de bal in één keer door. Karanka is nu in balbezit. Cenamor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cenamor krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Arikcuren speelt de bal door. Rodríguez de Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dealbert Ibáñez begaat een overtreding. Dealbert Ibáñez krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Otaño geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Arikcuren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coloccini rent richting de bal. Coloccini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Andreu Alvarado onderschept slim de pass. Andreu Alvarado geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Ortiz rent richting de bal. Rodríguez de Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez de Moya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tuñón trapt de bal weg van het doel. Daar is Urroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna Eslava speelt de bal door. Trigueros is nu in balbezit. Trigueros schiet op doel. Tuñón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perroflautas Rapaces 56%, Cañones Cerveceros 44%.
Perroflautas Rapaces - Cañones Cerveceros 0:2

53e minuut.
Sáiz rent richting de bal. Luna Eslava verovert de bal door een tackle van achteren. Luna Eslava probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez de Moya rent richting de bal. Rodríguez de Moya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Duscher trapt de bal weg. Trigueros kopt de bal weg. Dealbert Ibáñez is nu in balbezit. Rodríguez de Moya onderschept slim de pass. Rodríguez de Moya schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rodríguez de Moya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santa komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Trigueros is nu in balbezit. Sáiz met een sublieme pass. Rodríguez García geeft de bal voor. Santa rent richting de bal. Santa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sistiaga is nu in balbezit. Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Viana passt de bal zonder na te denken. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Santa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Ortiz rent richting de bal. Santa verovert de bal door een tackle van achteren. Santa draait met de bal, schiet en ... Tuñón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perroflautas Rapaces - Cañones Cerveceros 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perroflautas Rapaces 53%, Cañones Cerveceros 47%.
Perroflautas Rapaces - Cañones Cerveceros 1:2