Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torrelles FC TOJEÑOS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Corominas Telechea verovert de bal door een tackle van achteren. Aspas Juncal is nu in balbezit. Corominas Telechea rent richting de bal. Corominas Telechea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ruiz de Lopera de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrelles FC - TOJEÑOS 1:0

6e minuut.
Aspas Juncal heeft problemen om de bal te vangen. Vega is nu in balbezit. Vega passt de bal in één keer door. Rivas rent richting de bal. Rivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
de las Heras speelt de bal door. Corominas Telechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruchaga verovert de bal door een tackle van achteren. Cruchaga geeft een hoge lob. Carpio Pineda kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Aspas Juncal is nu in balbezit. de la Roca onderschept slim de pass. Moreiras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Corominas Telechea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corominas Telechea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Carpio Pineda passt de bal met de wreef. Ruiz de Lopera bereikt de bal nog maar net als eerste. Corominas Telechea onderschept slim de pass. Aspas Juncal is nu in balbezit. Aspas Juncal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrelles FC - TOJEÑOS 2:0

20e minuut.
de las Heras is nu in balbezit. Pagozelai verovert de bal door een tackle van achteren. Pagozelai passt de bal in één keer door. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel. Trullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pagozelai is nu in balbezit. Rivas rent richting de bal. de las Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagozelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagozelai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vega passt de bal zonder na te denken. de Gomar Flor rent richting de bal. de Gomar Flor met een sublieme pass. Corominas Telechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Corominas Telechea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Corominas Telechea rent richting de bal. Corominas Telechea passt de bal met de wreef. Aspas Juncal rent richting de bal. Aspas Juncal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cruchaga geeft een lange en hoge pass. Rivas rent richting de bal. León schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. León krijgt een gele kaart. Rivas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vega met een snel genomen vrije trap. Madrazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrazo passt de bal met de wreef. Pagozelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagozelai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrelles FC 46%, TOJEÑOS 54%.
Torrelles FC - TOJEÑOS 2:0

53e minuut.
Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagozelai verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagozelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagozelai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
de las Heras geeft de bal voor. Fernández Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreiras haalt uit met een fantastische trap. Fernández Fernández probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Carpio Pineda is nu in balbezit. Madrazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrazo probeert naar een medespeler te passen. Corominas Telechea is nu in balbezit. Corominas Telechea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrelles FC - TOJEÑOS 3:0

82e minuut.
Pagozelai passt de bal met de wreef. Céspedes is nu in balbezit. Céspedes met een sublieme pass. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrelles FC - TOJEÑOS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrelles FC 41%, TOJEÑOS 59%.
Torrelles FC - TOJEÑOS 3:1