Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Singularidad Temporal Cernícalos Verdes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Sobrino Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Romanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Sobrino Sáez schiet op doel. Morente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guerrero Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Menta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Sáez is nu in balbezit. Menta bereikt de bal nog maar net als eerste. Menta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morente de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mairena rent richting de bal. Menta verovert de bal door een tackle van achteren. Menta probeert naar een medespeler te passen. Sobrino Sáez is nu in balbezit. Sobrino Sáez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Eriz passt de bal zonder na te denken. García Campesino bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanos verovert de bal door een tackle van achteren. Losada is nu in balbezit. Losada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Singularidad Temporal - Cernícalos Verdes 1:0

28e minuut.
García Campesino is nu in balbezit. García Campesino geeft de bal voor. Klungelig pakt Morente de bal. Sobrino Sáez is nu in balbezit. Sobrino Sáez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Losada rent richting de bal. Camarasa verovert de bal door een tackle van achteren. Camarasa met een sublieme pass. Sobrino Sáez rent richting de bal. Sobrino Sáez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singularidad Temporal 64%, Cernícalos Verdes 36%.
Singularidad Temporal - Cernícalos Verdes 1:0

51e minuut.
Ollés geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nieves de bal onder controle te krijgen. Simeón speelt de bal door. Eriz rent richting de bal. Eriz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Singularidad Temporal - Cernícalos Verdes 2:0

53e minuut.
García Arnal is nu in balbezit. Eriz onderschept slim de pass. Eriz passt de bal in één keer door. Losada is nu in balbezit. Losada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Romanos met een snelle inworp. Alba is nu in balbezit. Menta maakt een afschuwelijke overtreding. Menta krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Simeón is nu in balbezit. Simeón passt de bal in één keer door. Bauzá is nu in balbezit. Bauzá draait met de bal, schiet en ... Fueyo Sako probeert de bal aan de voet te houden. Bustos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Nieves geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romanos met een snelle inworp. Simeón is nu in balbezit. Simeón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eriz is nu in balbezit. Eriz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bustos trapt de bal weg van het doel. Menta kopt de bal weg. Alba heeft problemen om de bal te vangen. Sobrino Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Sobrino Sáez draait met de bal, schiet en ... Guerrero Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Alba heeft problemen om de bal te vangen. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mairena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrino Sáez rent richting de bal. Sobrino Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Singularidad Temporal - Cernícalos Verdes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singularidad Temporal 43%, Cernícalos Verdes 57%.
Singularidad Temporal - Cernícalos Verdes 2:1