Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contreras Bayern F.C Los Santos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano passt de bal zonder na te denken. Sánchez Murias is nu in balbezit. Carlos Olave rent richting de bal. Carlos Olave haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Carlos Olave passt de bal zonder na te denken. Sánchez Murias rent richting de bal. Gómez Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Murias onderschept slim de pass. Sánchez Murias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Lopo García met een sublieme pass. Carlos Olave is nu in balbezit. Carlos Olave passt de bal in één keer door. Sánchez Murias is nu in balbezit. Sánchez Murias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contreras Bayern - F.C Los Santos 1:0

42e minuut.
Campano geeft een lange en hoge pass. Bouzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Beltrán de bal. Suárez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contreras Bayern 44%, F.C Los Santos 56%.
Contreras Bayern - F.C Los Santos 1:0

64e minuut.
Nachón rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Delgado geeft de bal voor. Suárez Gómez springt en kopt de bal. Irún maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Contreras Bayern - F.C Los Santos 1:1

65e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado speelt de bal door. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Gómez onderschept slim de pass. Suárez Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Egüén rent richting de bal. Bouzo begaat een overtreding. Egüén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sánchez Murias rent richting de bal. Sánchez Murias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Molina geeft de bal voor. Daar is Aguinaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguinaga passt de bal met de wreef. Suárez Gómez is nu in balbezit. Suárez Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguinaga verovert de bal door een tackle van achteren. Aguinaga probeert naar een medespeler te passen. Suárez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contreras Bayern - F.C Los Santos 1:2

82e minuut.
Inworp. Nachón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campano geeft de bal voor. Sánchez Murias is nu in balbezit. Sánchez Murias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Rodríguez Villa geeft een lange en hoge pass. Bouzo probeert de bal met de borst te controleren. Bouzo passt de bal met de wreef. Aguinaga rent richting de bal. Aguinaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Contreras Bayern - F.C Los Santos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contreras Bayern 58%, F.C Los Santos 42%.
Contreras Bayern - F.C Los Santos 1:3