Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletiko D Madrid Real Madrid CF 1902
433 ATM Tactiek 352
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 29.9
weak Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen average


2e minuut.
Villabona is nu in balbezit. Villabona probeert naar een medespeler te passen. García Suárez is nu in balbezit. García Suárez geeft een hoge lob. Lombardo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gómez Álvaro geeft een hoge lob. Lombardo heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Álvaro is nu in balbezit. Gómez Álvaro geeft de bal voor. Nene heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletiko D Madrid - Real Madrid CF 1902 0:1

16e minuut.
Montía is nu in balbezit. Perdana verovert de bal door een tackle van achteren. Perdana passt de bal zonder na te denken. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vidau kopt de bal weg. Kubatek rent richting de bal. Martínez Beltrán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez Beltrán krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Andrés Suárez rent richting de bal. De Langhe onderschept slim de pass. Echeverría rent richting de bal. De Langhe verovert de bal door een tackle van achteren. De Langhe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Prieto Argarate passt de bal zonder na te denken. Quintano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintano geeft de bal voor. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek haalt uit met een fantastische trap. Frej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletiko D Madrid - Real Madrid CF 1902 1:1

33e minuut.
Vidau kopt de bal weg. Perdana heeft problemen om de bal te vangen. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletiko D Madrid - Real Madrid CF 1902 2:1

36e minuut.
Japón Sevilla geeft een hoge lob. Lombardo is nu in balbezit. Lombardo passt de bal in één keer door. De Langhe rent richting de bal. De Langhe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletiko D Madrid 53%, Real Madrid CF 1902 47%.
Atletiko D Madrid - Real Madrid CF 1902 2:1

58e minuut.
Perdana geeft een hoge lob. Muskała heeft problemen om de bal te vangen. Perdana rent richting de bal. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek draait met de bal, schiet en ... Frej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Gómez Álvaro is nu in balbezit. Gómez Álvaro passt de bal zonder na te denken. De Langhe bereikt de bal nog maar net als eerste. De Langhe haalt uit met een fantastische trap. Altınat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Vidau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidau met een sublieme pass. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek draait met de bal, schiet en ... Frej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletiko D Madrid - Real Madrid CF 1902 3:1

79e minuut.
Echeverría is nu in balbezit. Montía verovert de bal door een tackle van achteren. Montía speelt de bal door. Daar is De Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Langhe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Quintano verovert de bal door een tackle van achteren. Quintano geeft een hoge lob. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletiko D Madrid 54%, Real Madrid CF 1902 46%.
Atletiko D Madrid - Real Madrid CF 1902 3:1