Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yonkis Débiles Tuercebotas Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Constante rent richting de bal. Constante passt de bal in één keer door. Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintano is nu in balbezit. Quintano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
García Payá probeert naar een medespeler te passen. Constante rent richting de bal. Constante geeft de bal voor. Quintano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Escartín is nu in balbezit. Quintano bereikt de bal nog maar net als eerste. Escartín is nu in balbezit. Quintano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Maestre onderschept slim de pass. Maestre passt de bal in één keer door. Anza bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintano bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Arenales geeft een hoge lob. Inworp. Olondris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roiz rent richting de bal. Roiz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cascales met een sublieme pass. Roiz controleert de bal met de borst. Cascales rent richting de bal. Cascales schiet op doel. García Millán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonkis Débiles - Tuercebotas Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonkis Débiles 57%, Tuercebotas Club 43%.
Yonkis Débiles - Tuercebotas Club 0:1

60e minuut.
Cascales heeft problemen om de bal te vangen. Arenales rent richting de bal. Cascales onderschept slim de pass. Cascales schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yonkis Débiles - Tuercebotas Club 0:2

66e minuut.
Saavedra Muñoz geeft de bal voor. Constante geeft de bal voor. Buil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quintano rent richting de bal. Quintano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yonkis Débiles - Tuercebotas Club 1:2

69e minuut.
Roiz heeft problemen om de bal te vangen. Roiz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saavedra Muñoz de bal. Cascales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascales schiet op doel. García Millán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonkis Débiles 40%, Tuercebotas Club 60%.
Yonkis Débiles - Tuercebotas Club 1:2