Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:54
  • Competitiewedstrijd: IV División.07
  • Stadion: HELMANTICO
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3950
UD Salamanca Yonkis Débiles
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 22.2
solid Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Alaña Puerta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Valle rent richting de bal. Varona onderschept slim de pass. Varona geeft een hoge lob. Cabal krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. González Palacios rent richting de bal. González Palacios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Angulo Alboniga verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo Alboniga probeert naar een medespeler te passen. Cabal rent richting de bal. Cabal draait met de bal, schiet en ... García Millán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Yonkis Débiles 1:0

10e minuut.
Alaña Puerta probeert naar een medespeler te passen. Angulo Alboniga rent richting de bal. Angulo Alboniga speelt de bal door. Cabal rent richting de bal. Cabal draait met de bal, schiet en ... García Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Constante probeert naar een medespeler te passen. Quintano rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Constante neemt de hoekschop. Quintano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Escribano geeft de bal voor. Varona rent richting de bal. del Valle speelt de bal door. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Yonkis Débiles 2:0

25e minuut.
Quintano met een sublieme pass. Escartín met een sublieme pass. Klungelig pakt García Payá de bal. Cabal verovert de bal door een tackle van achteren. Cabal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Maestre is nu in balbezit. Maestre passt de bal met de wreef. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga geeft een hoge lob. Cabal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Yonkis Débiles 3:0

37e minuut.
Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz probeert naar een medespeler te passen. Quintano is nu in balbezit. Quintano haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rodríguez Mínguez de bal onder controle te krijgen. Pruna bokst de bal weg.

42e minuut.
Escribano rent richting de bal. Escribano met een sublieme pass. González Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. González Palacios probeert naar een medespeler te passen. Noain onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
González Palacios kopt de bal weg. Klungelig pakt del Valle de bal. de Miguel Bravo met een sublieme pass. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cabal verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra Muñoz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cabal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabal neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Yonkis Débiles 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Salamanca 31%, Yonkis Débiles 69%.
UD Salamanca - Yonkis Débiles 4:0

49e minuut.
García Payá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angulo Alboniga rent richting de bal. Angulo Alboniga probeert naar een medespeler te passen. Cabal is nu in balbezit. Cabal schiet op doel. García Millán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Yonkis Débiles 5:0

52e minuut.
Saavedra Muñoz geeft de bal voor. Fernández Coalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Escartín begaat een overtreding. Escartín krijgt een gele kaart.

56e minuut.
de Miguel Bravo geeft een lange en hoge pass. Angulo Alboniga rent richting de bal. Angulo Alboniga geeft de bal voor. Daar is Cabal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Yonkis Débiles 6:0

57e minuut.
del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona onderschept slim de pass. Varona met een sublieme pass. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Quintano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escartín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Miguel Bravo. de Miguel Bravo krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Varona probeert de bal met de borst te controleren. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. González Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. González Palacios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Yonkis Débiles 7:0

84e minuut.
Angulo Alboniga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pereda komt het veld opgelopen. Pereda met de inworp. García Payá probeert naar een medespeler te passen. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - Yonkis Débiles 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Salamanca 35%, Yonkis Débiles 65%.
UD Salamanca - Yonkis Débiles 8:0