Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCSKA Rixiloco93
Normal Tactiek 26012024
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 33.7
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen average
weak Verdedigen weak


27e minuut.
Aso Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Zavřel rent richting de bal. Cordón begaat een overtreding. Cordón krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Klungelig pakt Ziółkowski de bal. Ziółkowski speelt de bal door. Calado is nu in balbezit. Cordón verovert de bal door een tackle van achteren. Cordón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Coto met de inworp. Bello is nu in balbezit. Bello met een sublieme pass. Calado geeft de bal voor. Fusella krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCSKA - Rixiloco93 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCSKA 52%, Rixiloco93 48%.
CCSKA - Rixiloco93 0:1

51e minuut.
Leoz met een sublieme pass. Calado rent richting de bal. Calado probeert naar een medespeler te passen. Fusella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura passt de bal zonder na te denken. Zavřel rent richting de bal. Bello rent richting de bal. Bello schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinillos probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Hernán Angulo geeft een hoge lob. Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziółkowski. Ziółkowski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ziółkowski geeft een hoge lob. Navas geeft de bal voor. Pičuljan speelt de bal door. Daar is Fusella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Leoz probeert de bal met de borst te controleren. Pičuljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pičuljan passt de bal met de wreef. Fusella is nu in balbezit. Fusella schiet op doel. Marrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Zavřel passt de bal met de wreef. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Bello speelt de bal door. Fusella rent richting de bal. Fusella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCSKA 65%, Rixiloco93 35%.
CCSKA - Rixiloco93 0:1