Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surfistas Vagos Unicejos Mágicos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Montiel geeft de bal voor. Cortina probeert de bal aan de voet te houden. Rández rent richting de bal. Rández schiet op doel. Cordón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas Vagos - Unicejos Mágicos 1:0

11e minuut.
Ebilado heeft problemen om de bal te vangen. Montiel is nu in balbezit. Montiel passt de bal zonder na te denken. Rández bereikt de bal nog maar net als eerste. Rández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Heredia de bal. Priego bereikt de bal nog maar net als eerste. Priego passt de bal in één keer door. Piferrer is nu in balbezit. Piferrer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Heredia Cortés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Doeltrap. Cordón trapt de bal weg. Ternero kopt de bal weg. Piferrer is nu in balbezit. Piferrer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ternero passt de bal in één keer door. Priego is nu in balbezit. Priego passt de bal zonder na te denken. Piferrer is nu in balbezit. Piferrer haalt uit met een fantastische trap. Heredia Cortés bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Surfistas Vagos - Unicejos Mágicos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surfistas Vagos 56%, Unicejos Mágicos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Surfistas Vagos - Unicejos Mágicos 1:1

56e minuut.
Camela probeert naar een medespeler te passen. Piferrer is nu in balbezit. Rodríguez de la Peña is nu in balbezit. Piferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Piferrer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Rández rent richting de bal. Galca is nu in balbezit. Rández onderschept slim de pass. Montiel rent richting de bal. Montiel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas Vagos - Unicejos Mágicos 2:1

72e minuut.
Guayre Betancort geeft een hoge lob. Inworp. Camela met een snelle inworp. Ternero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ternero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Piferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez de la Peña rent richting de bal. Piferrer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez de la Peña wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rodríguez de la Peña kan niet meer verder spelen. Borja komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Rández rent richting de bal. Galca onderschept slim de pass. Montiel verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surfistas Vagos 51%, Unicejos Mágicos 49%.
Surfistas Vagos - Unicejos Mágicos 2:1