Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORYZA F.C Trocaburras FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bilbao speelt de bal door. Juanito rent richting de bal. Fermin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juanito is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lombraña zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Moreno López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Martín Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Vargas geeft de bal voor. Hodas probeert de bal aan de voet te houden. Villafáfila rent richting de bal. Villafáfila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ORYZA F.C - Trocaburras FC 0:1

28e minuut.
Durruti met een snelle inworp. Oña is nu in balbezit. Benítez Castañeda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benítez Castañeda krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Moreno López met een sublieme pass. Benítez Castañeda kopt de bal weg. Daar is Lombraña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villafáfila rent richting de bal. Villafáfila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ORYZA F.C - Trocaburras FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORYZA F.C 31%, Trocaburras FC 69%.
ORYZA F.C - Trocaburras FC 0:2

53e minuut.
Vilaseca Arroyo met een sublieme pass. Benítez Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez Castañeda passt de bal met de wreef. Villafáfila rent richting de bal. Villafáfila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lombraña rent richting de bal. Lombraña passt de bal zonder na te denken. Torrecilla González rent richting de bal. Ramos Cívico onderschept slim de pass. Ramos Cívico draait met de bal, schiet en ... Moreno López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Durruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Durruti geeft een lange en hoge pass. Manotas kan de bal niet met de borst controleren. Juanito bereikt de bal nog maar net als eerste. Juanito draait met de bal, schiet en ... Moreno López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Lombraña probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ramos Cívico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos Cívico met een sublieme pass. Bilbao is nu in balbezit. Bilbao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Benítez Castañeda de bal. Oña probeert naar een medespeler te passen. Carballo geeft een lange en hoge pass. Villafáfila heeft problemen om de bal te vangen. Villafáfila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Durruti met een snelle inworp. Oña bereikt de bal nog maar net als eerste. Oña passt de bal zonder na te denken. Durruti rent richting de bal. Durruti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORYZA F.C 31%, Trocaburras FC 69%.
ORYZA F.C - Trocaburras FC 0:2