Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surfistas de Pega pol positiu
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Siria is nu in balbezit. Bellido onderschept slim de pass. Bellido passt de bal zonder na te denken. Mugueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugueta geeft een lange en hoge pass. Sanromán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andreu Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreu Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas de Pega - pol positiu 0:1

5e minuut.
Bellido kopt de bal weg. Tebar is nu in balbezit. Met opzet legt Caratallada zijn tegenspeler op de grond. Caratallada krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tebar is nu in balbezit. Caratallada onderschept slim de pass. Caratallada probeert naar een medespeler te passen. González Fernández is nu in balbezit. González Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratallada verovert de bal door een tackle van achteren. Caratallada met een sublieme pass. Arenaza is nu in balbezit. Arenaza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
González Medina is nu in balbezit. González Medina speelt de bal door. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. González Fernández is nu in balbezit. González Fernández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
López Clemente probeert de bal aan de voet te houden. González Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. González Fernández passt de bal met de wreef. Álvarez Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Vílchez draait met de bal, schiet en ... Aguilar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Surfistas de Pega - pol positiu 1:1

44e minuut.
Sanromán speelt de bal door. Fernández Gómez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Martínez Mora de bal onder controle te krijgen. Andreu Alvarado is nu in balbezit. Andreu Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surfistas de Pega 38%, pol positiu 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Surfistas de Pega - pol positiu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surfistas de Pega 44%, pol positiu 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Surfistas de Pega - pol positiu 1:1